-
Sisuste-siivonen - -
- -
-
MYYMÄLÄT
 
KARKKILA
Takkointie 9
p. 09 225 7010
ma–pe 9–17.30
la 9–14
LOHJA
Suurlohjankatu 17
p. 019 331 073
ma–pe 9–17.30
la 10–15


PALVELUT
 
Suunnittelu-, mittaus- ja asennuspalvelu
Sisustussuunnittelua
Mattopesu palvelun välitys
Lahjakortit
Mattokutomo
Ota yhteyttä

VM-carpet

Mattokauppa


Meiltä löydät monipuolisen ja laajan valikoiman mattoja kodin ja toimiston kaikkiin tiloihin. Matot myös omilla mitoilla ja kuvioilla. Oma mattokutomomme palvelee sinua kutomalla perinteisiä puuvillalankamattoja. Myymälämme auttavat sinua mielellään löytämään juuri sinulle sopivat matot tilaan kuin tilaan.

Kierrätyspuuvillamatot, lankamatot, puuvillamatot, nukkamatot, puuvillatrikoomatot, villamatot, käytävämatot, bucleematot, kynnysmatot, eteismatot, ruohomatot, kuramatot, kosteantilanmatot, ritilämatot, kylpyhuonematot, viskoosimatot, maissimatot, kookosharjasmatot, kookoskäytävämatot, sisalmatot, paperinarumatot, muovimatot, muovilankamatot, terassimatot, mittatilausmatot, matot omilla mitoilla ja halutessasi omalla kuviolla, räätälöidyt matot sisustukseesi sopivina.-
Kaihdin

Kaihdinliike


Kaihdinratkaisuissa palvelemme sinua laadukkailla, kotimaisilla tuotteilla. Mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelumme palvelee sinua kolmenkymmenen vuoden ammattitaidolla. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle parhaiten sopivat ratkaisut.

sälekaihtimet, rullaverhot ja kierrekaihtimet, pystylamellikaihtimet, screenkaihtimet, parvekekaihtimet, puusälekaihtimet, laskoskaihtimet, Magic Light-kaihtimet


-
Markiisit

Markiisiliike


Markiisiratkaisuissa palvelemme sinua laadukkailla, kotimaisilla tuotteilla. Mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelumme palvelee sinua kolmenkymmenen vuoden ammattitaidolla. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle parhaiten sopivat ratkaisut.

terassimarkiisit, ikkunamarkiisit, korimarkiisit, zipline, koteloidut markiisit, vertikaaliset markiisit, erikoismarkiisit, auringonsuojaus tuotteet


-
Pellavatuotteet

Sisustusliike


Pellavaa, villaa, kotimaista käsityötä ja suomalaista designia. Meiltä löydät käytännöllisiä ja kestäviä sekä näyttäviä ja ylellisiä sisustustuotteita. Valikoimamme on runsas ja monipuolinen, jota kannattaa tulla katsomaan kerran ja toisenkin. Meiltä löydät myös sisustusvinkkejä ja lahjaideoita. Kodin sisustuspulmissa, pienissä tai suurissa, auttaa sisustussuunnittelupalvelumme.

Sisustussuunnittelupalvelu

• Sisustussuunnittelu
• Sisustuskonsultaatio


Pellavatekstiilit, saunatekstiilit ja saunatuotteet, lahjatavara, kynttilät, lyhdyt, ruukut, korit, seinävaatteet, piensisustus, puutarhatuotteet, koristetyynyt, villahuovat, torkkupeitot, pöytäliinat, kattausliinat, kaitaliinat, kattaus- ja keittiötekstiilit, istuintyynyt, vahakankaat ja pinnoitetut pöytäliinat, kynttiläkruunut, suihkuverhot, sängynpeitteet

-
Taiteovet

Erikoisliike


Olemme monipuolinen ja palveleva erikoisliike. Erilaiset verhokiskoratkaisut ja verhotangot tarvikkeineen löydät meiltä. Halutessasi suunnittelemme, teemme ja toimitamme verhokiskot verhoineen käyttövalmiina paikoilleen asennettuna. Valikoimistamme löydät taiteovia, liukuovia ja erilaisia tilanjakamisen kaihdinratkaisuja.

verhokiskot, verhotangot, taiteovet, liukuovet, peililiukuovet, liukuovikaapistot, tilanjakoliukuovet, taiteovet, paljeovet

Meiltä löydät myös runsaan valikoiman matonkuteita niin virkkaamiseen kuin perinteiseen kutomiseen.

-

Paikkakuntaliinat


Karkkila-liina ja Lohja-liina - lahjaksi, tuliaisiksi, itselle.

Paikkakuntaliinat ovat laadukasta puolipellavaa ja ne ovat kudottu kotimaassa. Liinojen aiheet liittyvät paikkakuntaan ja liinat ovat omaa designiamme. Lohja-liinaa koristaa Liessaaren silta ja teksti Lohja. Karkkila-liinassa soljuu Karjaanjoki Karkkila-tekstin ohessa. Liinat käyvät niin kattaukseen, keittiöpyyhkeiksi kuin laudeliinoiksikin. Saatavilla käsipyyhe/peflettikoko sekä kattausliina/laudeliina pituus.

-

Mattopesu palvelun välitys

Olemme ottaneet palveluvalikoimaamme mattopesu-palvelun. Välitämme matot pestäväksi mattoihin erikoistuneeseen pesulaan. Matot pestään Suomessa, vuosikymmenten ammattitaidolla ja kunkin maton materiaalien vaatimalla tavalla.

Voit tuoda pesetettävät matot meille myymälöidemme aukioloaikoina. Ilmoitamme sinulle, kun puhtaat mattosi ovat noudettavissa.

-

Yhteistyössä

Visit Lohja
-

Valikoimissamme olevat tuotemerkit


-
Palvelemme pääasiassa alueella Karkkila, Lohja, Vihti ja Nummela. Näiden lisäksi toiminta-alueeseemme kuuluvat mm. Loppi, Läyliäinen, Nummi, Pusula, Sammatti, Karjalohja, Siuntio, Inkoo, Kirkkonummi, Mustio, Karjaa, Veikkola sekä Espoon pohjois- ja länsiosia.


-
-
78402  | Copyright © 2018 Sisuste Siivonen