Paikkakuntaliinat

Lohja & Karkkila

Kotiin, lahjaksi, tuliaisiksi tai mökille laadukas pellavaliina.

Kokoina pitkä kaitaliina, joka sopii hyvin myös laudeliinaksi, sekä pienempi koko keittiöpyyhkeeksi, tabletiksi tai saunalle.

Karkkila-liina

Puolipellavainen, ajaton ja lämminhenkinen paikkakuntaliina. Liinan kuviointina on Karkkila-teksti ja liinan laitaa kiemurtelee keskustan läpi polveileva tyylitelty Karjaanjoki.

Saatavissa kaksi kokoa 46 x 160 cm ja 46 x 60 cm.

Paikkakuntaliina taipuu moneen: lahjaksi, mökille ja kotiin. Liina on tehty käyttöä varten. Pitkä liina on upea kattausliinana ja se sopii myös hyvin laudeliinaksi. Pienempi koko toimii mainiosti tablettina tai keittiöpyyhkeenä sekä saunan lauteilla.

Puolipellava on materiaalina mahtava. Silitys ja mankelointi lisää pellavan kiiltoa ja liinan kulutuksen kestoa. Puuvilla tekee materiaalista helppohoitoisen ja paremmin siliävän pesun jälkeen. Käytettäessä keittiöpyyhkeenä pellava pehmenee muutaman käyttökerran jälkeen. Pellavatekstiilit ovat erittäin imukykyisiä ja kuivuvat nopeasti. Ne myös kestävät käytössä, ja hyvin hoidettuina säilyttävät ominaisuutensa vuodesta toiseen.

Tässä on siis hyvä suomalainen ja paikallinen tuote. Liina on suunniteltu Karkkilassa ja liinat meille on kutonut Lapuan Kankurit Pohjanmaalla. Karkkilaliinaa on myyty paljon myös ulkomaantuliaisiksi. Ilahtuneina voimme kertoa, että tuliaislahjana Karkkilaliina onkin löytänyt tiensä jo kaikille mantereille ja aina maapallon toiselle puolelle asti!

Lohja-liina

Puolipellavainen, ajaton ja tyylikäs paikkakuntaliina. Paikkakuntaliinassa Lohja-teksti sekä kuvattuna Liessaaren silta, joka on yksi Lohjan upeista maamerkeistä.

Saatavilla koot: 46 x 60 cm ja 46 x 160 cm.

Paikkakuntaliina taipuu moneen: lahjaksi, mökille ja kotiin. Liina on tehty käyttöä varten. Pitkä liina on upea kattausliinana. Pienempi koko toimii mainiosti tablettina tai keittiöpyyhkeenä tai miksei myös saunan lauteilla.

Puolipellava on materiaalina mahtava. Silitys ja mankelointi lisää pellavan kiiltoa ja liinan pinnan kulutuksen kestoa. Puuvilla tekee siitä helppohoitoisen ja paremmin siliävän pesun jälkeen. Käytettäessä keittiöpyyhkeenä pellava pehmenee muutaman käyttökerran jälkeen. Pellavatekstiilit ovat erittäin imukykyisiä ja kuivuvat nopeasti. Ne myös kestävät käytössä ja hyvin hoidettuina säilyttävät ominaisuutensa vuodesta toiseen.

Tässä on siis hyvä suomalainen ja paikallinen tuote. Liina on suunniteltu Lohjalla ja liinat meille on kutonut Lapuan Kankurit Pohjanmaalla. Lohjaliinaa on myyty paljon tuliaislahjoiksi sekä myös yrityslahjoiksi. Paikallinen, kestävän kehityksen mukainen, ekologinen ja käytännöllinen lahja.