Lohja-liina

Puolipellavainen, ajaton ja tyylikäs paikkakuntaliina. Paikkakuntaliinassa Lohja-teksti sekä kuvattuna Liessaaren silta, joka on yksi Lohjan upeista maamerkeistä.

Paikkakuntaliina taipuu moneen: lahjaksi, mökille ja kotiin. Liina on tehty käyttöä varten. Pitkä liina on upea kattausliinana. Pienempi koko toimii mainiosti tablettina tai keittiöpyyhkeenä tai miksei myös saunan lauteilla.

Puolipellava on materiaalina mahtava. Silitys ja mankelointi lisää pellavan kiiltoa ja liinan pinnan kulutuksen kestoa. Puuvilla tekee siitä helppohoitoisen ja paremmin siliävän pesun jälkeen. Käytettäessä keittiöpyyhkeenä pellava pehmenee muutaman käyttökerran jälkeen. Pellavatekstiilit ovat erittäin imukykyisiä ja kuivuvat nopeasti. Ne myös kestävät käytössä ja hyvin hoidettuina säilyttävät ominaisuutensa vuodesta toiseen.

Tässä on siis hyvä suomalainen ja paikallinen tuote. Liina on suunniteltu Lohjalla ja liinat meille on kutonut Lapuan Kankurit Pohjanmaalla. Lohjaliinaa on myyty paljon tuliaislahjoiksi sekä myös yrityslahjoiksi. Paikallinen, kestävän kehityksen mukainen, ekologinen ja käytännöllinen lahja.