Asennus-, mitoitus- ja suunnittelupalvelu

Kattava ja ammattitaitoinen suunnittelu- ja mitoituspalvelumme auttaa sinua valitsemaan parhaat ratkaisut tarpeisiisi. Asennuspalvelun avulla saat tuotteet käyttövalmiina paikoilleen asennettuna. Meiltä saat tuotteet halutessasi avaimet käteen -ratkaisulla. Voit myös tilata pelkästään tarkastusmittauksen tai vain pelkän suunnittelun kauttamme.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan sinulle parhaiten sopivat ratkaisut.

Asennuspalvelu

Asennuspalvelu on saatavissa kaikkiin tuotteisiimme. Asennuspalveluumme sisältyy aina myös tarkistusmittauskäynti, sillä tärkein asia onnistuneessa asennuksessa on tuotteen oikea mitoitus. Oikea mitoitus varmistaa tuotteen toiminnallisuuden, vaivattoman käytön ja viimeistellyn ulkonäön. Jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja asiakkaamme voivat luottaa toimittamiemme tuotteiden korkeaan laatuun, niin siksi tulemme aina mitoittamaan asennettuna tilatut tuotteet.

Tarkistusmittauskäynnin aikana huomioidaan myös muut tuotteeseen ja asentamiseen vaikuttavat seikat. Tällä käynnillä voi myös esimerkiksi halutessaan tarkistaa valitun värin sopivuuden paikan päällä.

Mittauskäynnin jälkeen annamme tarkan tarjouksen tuotteista asennettuna.

Suunnittelu- ja mitoituspalvelu

Mietitkö erilaisia vaihtoehtoja? Pohditko, mitkä ratkaisut toimisivat parhaiten juuri kyseessä olevassa tilassa ja vastaisivat käyttöominaisuuksiltaan parhaiten tarpeitasi? Hyödynnä asiantuntemustamme ja vuosikymmenien kokemustamme erilaisista ratkaisuista.

Voit tilata meidät suunnittelu- ja mitoituskäynnille, jonka aikana voimme käydä läpi erilaisia vaihtoehtoja. Värimalleja ja kuosivaihtoehtoja pystyy myös tarkastelemaan käynnin aikana. Voimme myös räätälöidä tarpeisiisi parhaiten sopivat ratkaisut oli kyse sitten verhoista, kaihtimista, markiiseista, verhokiskoista, liukuovista tai vaikkapa matoista, tai näiden yhdistelmistä! Suunnittelukäynti ei velvoita tilaamaan tuotteita.

Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopivat ratkaisut.