Sisustuksen suunnittelu

Pieniä tai isoja pulmia sisustuksessa tai vain tarve ammattilaisen mielipiteelle? Suunnitellaan yhdessä!

Sisustuskonsultaatio

Sisustuskonsultaatio auttaa pienissä pulmissa. Kahden tunnin mittaisella konsultaatiokäynnillä ehtii tarkastella pientä kokonaisuutta tai tilaa. Saat käynnin aikana läpi käydyt asiat kirjallisena.

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelumme alkaa aina ensin konsultaatiokäynnillä. Käynnin aikana kartoitamme toiveita ja tarpeita sekä sovimme sisustuksen suunnittelun jatkosta. Joskus jo pelkkä konsultaatiokäynti auttaa sisustukseen liittyvissä pulmissa.

Meidän kauttamme on mahdollista toteuttaa suuretkin kokonaisuudet. Uudiskohteissa sisustussuunnittelija kannattaa ottaa projektiin mukaan jo kohteen piirrustuksia pohtiessa, jolloin omat tarpeet ja toiveet voidaan jo rakennusaikana ottaa huomioon.

Rakennusaikana on helppo vetää sähköt valmiiksi esimerkiksi moottoroituja kaihtimia sekä markiiseja varten. Tai esimerkiksi, kun ruokapöydälle on mietitty paikka ja muoto valmiiksi jo rakennuspiirrustuksissa, niin valaisin on helppo kiinnittää kattoon juuri oikeaan paikkaan. Samalla tapetit ja seinämaalit saadaan kerralla yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.