Joulu- ja sesonkituotteet

Sesongin mukaan vaihteleva valikoima erilaisia tuotteita.

Jouluna valikoimissamme on aitoja ja kotimaisia joulukuusia, metsäkuusia, pihtakuusia ja serbiankuusia. Joulukuusemme kasvavat Lohjalla ja voit lukea niistä lisää kasvattajan sivuilta täältä. Meiltä löydät myös kotimaassa valmistetut joulupallot, latvatähdet ja punosnauhat. Myös runsas valikoima muita koristeita, joita voi ripustaa kuuseen tai solmia koristeeksi paketin päälle.

Jouluna myymälämme täyttyy joulusta ja erilaisia hahmoja, esimerkiksi tonttuja, hiiriä ja kettuja on valikoimissa. Lisäksi joulukynttelikköjä, paperitähtiä, joulutekstiilejä, kulkusia ja ovikransseja on runsaasti.

Kevättalvella Ystävää kannattaa muistaa esimerkiksi ihanalla sydänkynttilällä tai käytännöllisemmin ihanasti kuviodulla tiskirätillä.

Pääsiäiseen meiltä löytyy vaihteleva valikoima koriste-esineitä, kuten pupuja, kanoja ja munia, teeman mukaisia paperiservettejä sekä keväisiä kynttilämansetteja.

Kesäsesonkiin saapuvat puutarhakalusteet ja ötökkäsuojatuotteet. Ruukkuja ja puutarhan sisustustuotteita löytyy kesäisin kattavin valikoima. Myymälöistä löydät myös kotimaiset käsintehdyt linnunpöntöt pikkulinnuille sekä käsityönä tehdyt puunkantokorit.

Tervetuloa tutustumaan, meiltä löydät kaikkea niin arkeen kuin juhlaan!