Kynttilät

Meiltä löydät laadukkaat kotimaiset käsinvaletut ja läpivärjätyt Puttipajan pöytäkynttilät ja kruunukynttilät. Sydänkynttilät ihastuttavat lahjana. Saatavissa myös pallokynttilöitä.

Pöytäkynttilät

Valikoimassamme on päätuotteena kotimaisen Puttipajan pöytäkynttilöitä. Kynttilät ovat noin 7 cm halkaisijaltaan ja niitä on eri korkuisia. Myös raidallisia monivärisiä löytyy valikoimastamme. Kynttilät ovat Suomessa käsinvalettuja ja läpivärjättyjä. Värejä löytyy runsas valikoima. Kynttilät ovat parafiinia ja palavat kauniisti.

Sydänkynttilät ihastuttavat väreillään ja ovat mainio lahjaidea. Nämä ovat myös kotimaisia!

Meiltä löytyy myös eri valmistajan pienempiä läpivärjättyjä pöytäkynttilöitä, jotka ovat täydellisiä pienemmissä lyhdyissä tai kapeammissa asetelmissa. Nämä ovat halkaisijaltaan noin 4 cm ja valmistettu Saksassa.

Kruunukynttilät

Meillä on värikäs vaihtuva valikoima kotimaisen Puttipajan läpivärjättyjä kruunukynttilöitä. Kynttilät ovat käsinvalettuja. Paloaika noin 8 tuntia. Kynttilät myydään yksittäin.

Tuikkukynttilät

Tuikkukynttilämme ovat läpivärjättyä parafiinia, joka on valettu muovikuppiin folion sijasta. Näin valo pääsee koko tuikun polttamisen ajan valaisemaan joka suuntaan jolloin kynttilälyhdytkin näyttävät kauniimmilta. Tuikkukynttilöitä on runsas värivalikoima ja tuikut myydään 20kpl pussissa. Tuikkukynttilät valmistetaan Tanskassa.