Lyhdyt ja kynttilänjalat

Tunnelmaa lyhdyillä! Lyhdyt ovat läpi vuoden ihania viemisiä ja tunnelmanluojia.

Lyhdyt

Meillä on runsas vaihtuva valikoima lyhtyjä myymälöissämme. Valikoimasta löytyy kattavasti kaikenlaisia ja kokoisia lyhtyjä: on isoja, keskikokoisia, pieniä. Materiaalit vaihtelevat puusta metalliin ja värejä löytyy mustan ja valkoisen lisäksi myös pellavanväristä ja harmaata sekä yleensä myös muutama punainen. Muita värejä voi olla sesonkien mukaan vaihdellen.

Valikoimastamme löytyy myös hautalyhtyjä läpi vuoden.

Kynttilänjalat

Valikoimastamme löytyy kynttilänjalkoja ja kynttilän alusia sekä aluslautasia niin pöytäkynttilöille kuin kruunukynttilöillekin.

Kynttilän polttamiseen soveltuvia maljoja ja hurrikaaneja löydät myös valikoimastamme. Koristehiekalla viimeistelet kynttiläasetelmat ja helpotat kynttilämaljojen hoitoa. Valikoimissamme on erilaisia koristehiekkoja.

Kynttiläkruunut

Näyttävillä kynttiläkruunuilla luot lämmintä tunnelmaa. Kynttiläkruunut ovat pääasiassa antiikki tai kruunukynttilöille tarkoitettuja, mutta valikoimastamme löytyy myös pöytäkynttilöille sekä tuikkukynttilöille sopivia malleja. Värit ja koot vaihtelevat. Parhaiten näet valikoiman myymälöissämme.

Tuikkulyhdyt

Tuikkulyhtyjä on monenlaisia pienistä lasimaljoista roikkuviin koristeellisiin pikkulyhtyihin. Seinälle kiinnitettäviä tuikkulyhtyjäkin valikoimista löytyy.