Tuotteet ja palvelut

Meiltä löydät monipuolisen ja kattavan tuotevalikoiman

Tutustu tarkemmin valikoimiimme klikkaamalla haluamaasi tuoteryhmää. Sivustot ovat upouudet ja päivittelemme lisää tuotetietoa ja kuvia keväällä 2019!

Kaikkiin tuotteisiimme saatavissa suunnittelu-, mitoitus- ja asennuspalvelu.

Kaihtimet

Kaihdinratkaisuissa palvelemme sinua laadukkailla, kotimaisilla tuotteilla. Mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelumme palvelee sinua yli 30 vuoden ammattitaidolla. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle parhaiten sopivat kaihdinratkaisut.

Kaihtimien tärkein tehtävä on suojata sisätiloja auringon valo- ja lämpösäteilyltä. Hyvin suunnitellut kaihdinratkaisut auttavat viilentämään sisätiloja ja vähentävät jäähdytyksen tarvetta.

Valikoimissamme esimerkiksi: sälekaihtimet, rullakaihtimet, parveke- ja kangasvekkikaihtimet, puusälekaihtimet, screenkaihtimet, pystylamellikaihtimet, Magic Light -kaihtimet, erikoiskaihtimet sekä kaihdinosat ja tarvikkeet.

 Tutustu lisää klikkaamalla!

Markiisit

Markiisilla suojaat terassit ja ikkunat auringolta käytännöllisesti. Se suojaa sateelta ja tarjoaa viilennystä helteellä. Laajasta värimallistosta löydät varmasti mieleisesi sekä taloon sopivan kankaan. Markiisimme ovat kotimaisia ja niillä on 5 vuoden täystakuu.

Markiisien moottorointi on nykyään yleistä ja helpottaa markiisin käyttöä. Markiisien tuuli- ja aurinkoautomatiikan avulla nautit kesästä huolettomammin.

Markiisiratkaisuissa palvelemme sinua laadukkailla, kotimaisilla tuotteilla. Mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelumme palvelee sinua kolmenkymmenen vuoden ammattitaidolla. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle parhaiten sopivat ratkaisut.

Valikoimissamme esimerkiksi: terassimarkiisit, ikkunamarkiisit, korimarkiisit, julkisivumarkiisit ja erikoismarkiisit sekä markiisikankaat.

Klikkaa ja lue lisää!

Palvelut

  • Asennus-, mitoitus- ja suunnittelupalvelumme käytössäsi kaikkiin tuotteisiimme.
  • Sisustuksen suunnittelu
  • Mattopesupalvelun välitys
  • Kotiinkuljetus

Lue lisää palveluistamme klikkaamalla!

 

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi sopivimmat ratkaisut.

Matot

Meiltä löydät monipuolisen ja laajan valikoiman mattoja kodin ja toimiston kaikkiin tiloihin. Matot myös omilla mitoilla ja kuvioilla. Oma mattokutomomme palvelee sinua kutomalla perinteisiä puuvillalankamattoja. Valikoimassa laajasti erilaisia mattoja joka tilaan ja tarpeeseen. Myymälämme auttavat sinua mielellään löytämään juuri sinulle sopivat matot. Tervetuloa tutustumaan!

Valikoimissamme esimerkiksi: Oman kutomon matot, nukkamatot, puuvillamatot, paperinarumatot, villamatot, viskoosimatot, käytävämatot, kuramatot ja kynnysmatot, kudotut keinokuitumatot, muut matot ja mittatilausmatot.

Klikkaa ja tutustu lisää!

Verhokiskot ja verhotangot

Verhokiskoilla kätevää ja huomaamatonta toiminnallisuutta. Verhotangoilla näyttävää ja sisustuksellista.

Valikoimissamme esimerkiksi: verhokiskot, verhotangot ja runsaasti erilaisia verhotarvikkeita.

Verhokiskoja saatavissa omien mittojen mukaan ja meiltä löydät myös kaikki tarvittavat osat, kannakkeet ja verhokoukut sekä liu’ut. Mahdollisuus tilata verhokiskoja myös erilaisin taivutuksin esimerkiksi erkkereihin.

Verhotankoja löytyy myymälöistämme heti varastosta useita malleja, pituuksia ja paksuuksia. Voit valita erikseen tangot, päädyt ja kannakkeet sekä renkaat tarpeesi mukaan. Laaja tilausvalikoima.

 Tutustu lisää klikkaamalla!

Taiteovet ja liukuovet

Tilanjakoon, kaapistoihin ja oviksi. Valmistetaan mittojen mukaisesti Suomessa.

Valikoimissamme esimerkiksi: Taiteovet, liukuovet, paljeovet ja liukuovikaapistot.

Klikkaa ja lue lisää!

Sisustustekstiilit

Meiltä löydät monipuolisen ja laajan valikoiman laadukkaita sisustustekstiilejä. Suurin osa sisustustekstiileistämme on kotimaisilta kutomoilta ja yrityksiltä.

Valikoimissamme esimerkiksi: koristetyynyt, päiväpeitot, torkkupeitot, verhot, pöytäliinat, keittiötekstiilit, seinävaatteet ja saunatekstiilit.

Nettisivuillamme on tuotetietoa sisustustekstiileistä rajallisesti. Parhaiten näet valikoimamme käymällä myymälöissämme.

Klikkaa ja ihastu!

 

Paikkakuntaliinat

 

Kotiin, lahjaksi, tuliaisiksi tai mökille laadukas pellavaliina. Kaksi kokoa.

Saatavissa Karkkila-liinat ja Lohja-liinat.

Lue lisää klikkaamalla tästä!

Matonkuteet

Matonkudontaan ja virkkaukseen.

Valikoimissamme on runsas värivalikoima puuvillaista ontelokudetta, runsas vaihtuva valikoima trikookudetta sekä muita kuteita ja tarvikkeita.

Klikkaa ja katso lisää!

Piensisustus

Meiltä löydät monipuolisen ja laajan valikoiman erilaisia sisustustuotteita.

Piensisustuksen valikoimassamme esimerkiksi: lyhdyt ja kynttilänjalat, kynttilät, valot ja valaisimet, lautasliinat, korit, ruukut ja puutarha, saunatuotteet, joulu- ja sesonkituotteet, kannatinraudat sekä muuta piensisustusta.

Nettisivuiltamme löydät inspiraatiota kodin sisustamiseen ja yleiskatsauksen tuotteisiimme. Parhaiten tutustut valikoimaamme käymällä myymälöissämme.

Projektit

Osaavaa palvelua ammattitaidolla.

Meiltä saat saman katon alta hyvin moninaisia tuotteita. Suunnittelu-, mitoitus- ja asennuspalvelu saatavissa kaikkiin tuotteisiimme. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan ja toteutetaan tarpeisiisi parhaiten sopivat ratkaisut.

 Lue lisää ->