Projektimyynti

Osaavaa palvelua ammattitaidolla.

Projektit

Olemme toteuttaneet erilaisia isoja sekä pienempiä projekteja. Meidän valtteina ovat luotettavuus, laadukkaat tuotteet ja huolellisesti alusta loppuun toteutuneet tilaukset.

Me seisomme tuotteidemme takana ja mittatilaustuotteissa voit luottaa tarjoamiemme tuotteiden korkeaan laatuun. Pyrimme suosimaan kotimaassa valmistettuja tuotteita ja siksi lähes kaikki mittatilauksesta valmistettavat tuotteet ovatkin tehty Suomessa. Hyvä laatu näkyy pitkänä käyttöikänä ja sen myötä myös väheisempänä ympäristökuormituksena.

Monialaiset projektit luotettavasti ja ammattitaitoisesti

Meiltä saat saman katon alta hyvin moninaisia tuotteita. Meillä on valikoimissa mattoja kaikkiin tiloihin ja tarpeisiin. Kaihtimia, auringonsuojatuotteita ja markiiseja löytyy kattava ja laadukas valikoima. Verhokiskoja ja verhotankoja sekä muunlaisia kiskoja saadaan myös räätälöityinä juuri tarpeisiisi sopiviksi. Asennettavien mittatilaustuotteiden ohella pystymme toimittamaan myös julkisen tilan vaatimukset täyttäviä tekstiilejä. Esimerkkinä palosuojatut ja ääntäeristävät verhot mittojen mukaisesti ommeltuina.

Suunnittelu-, mitoitus- ja asennuspalvelu saatavissa kaikkiin tuotteisiimme. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan ja toteutetaan tarpeisiisi parhaiten sopivat ratkaisut.