Palvelut

Osaavaa palvelua ammattitaidolla.

Asennuspalvelu, mitoituspalvelu ja suunnittelupalvelu

Kattava ja ammattitaitoinen suunnittelu- ja mitoituspalvelumme auttaa sinua valitsemaan parhaat ratkaisut tarpeisiisi. Asennuspalvelun avulla saat tuotteet käyttövalmiina paikoilleen asennettuna. Meiltä saat tuotteet halutessasi avaimet käteen -ratkaisulla. Voit myös tilata pelkästään tarkastusmittauksen tai vain pelkän suunnittelun kauttamme.

Suunnittelu- ja mitoituspalvelumme on käytössäsi kaikkiin tuotteisiimme.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan sinulle parhaiten sopivat ratkaisut.

Asennuspalvelu

Asennuspalvelu on saatavissa kaikkiin tuotteisiimme. Asennuspalveluumme sisältyy aina myös tarkistusmittauskäynti, sillä tärkein asia onnistuneessa asennuksessa on tuotteen oikea mitoitus. Oikea mitoitus varmistaa tuotteen toiminnallisuuden, vaivattoman käytön ja viimeistellyn ulkonäön. Jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja asiakkaamme voivat luottaa toimittamiemme tuotteiden korkeaan laatuun, niin siksi tulemme aina mitoittamaan asennettuna tilatut tuotteet.

Tarkistusmittauskäynnin aikana huomioidaan myös muut tuotteeseen ja asentamiseen vaikuttavat seikat. Tällä käynnillä voi myös esimerkiksi halutessaan tarkistaa valitun värin sopivuuden paikan päällä.

Mittauskäynnin jälkeen annamme tarkan tarjouksen tuotteista asennettuna.

Suunnittelu- ja mitoituspalvelu

Mietitkö erilaisia vaihtoehtoja? Pohditko, mitkä ratkaisut toimisivat parhaiten juuri kyseessä olevassa tilassa ja vastaisivat käyttöominaisuuksiltaan parhaiten tarpeitasi? Hyödynnä asiantuntemustamme ja vuosikymmenien kokemustamme erilaisista ratkaisuista.

Voit tilata meidät suunnittelu- ja mitoituskäynnille, jonka aikana voimme käydä läpi erilaisia vaihtoehtoja. Värimalleja ja kuosivaihtoehtoja pystyy myös tarkastelemaan käynnin aikana. Voimme myös räätälöidä tarpeisiisi parhaiten sopivat ratkaisut oli kyse sitten verhoista, kaihtimista, markiiseista, verhokiskoista, liukuovista tai vaikkapa matoista, tai näiden yhdistelmistä. Suunnittelukäynti ei velvoita tilaamaan tuotteita.

Sisustuksen suunnittelu

Pieniä tai isoja pulmia sisustuksessa tai vain tarve ammattilaisen mielipiteelle?

Sisustuksen suunnittelu voi olla välillä haastavaa. Tarjoamme sisustussuunnitteluun erilaisia palveluita kahden tunnin konsultaatiokäynnistä aina kiinteistöjen kokonaisvaltaiseen sisä- ja ulkotilojen suunnitteluun.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan sinullekin toimivat ja sopivat ratkaisut.

 

Sisustuskonsultaatio

Sisustuskonsultaatio auttaa pienissä pulmissa. Kahden tunnin mittaisella konsultaatiokäynnillä ehtii tarkastella esimerkiksi pientä kokonaisuutta tai yhtä tilaa.

Sisustuskonsultaation aikana saat sisustussuunnittelijamme kokemuksen ja ammattitaidon avulla vinkkejä ja ideoita sisustukseen. Kohteesta riippuen olemme suunnitelleet esimerkiksi asunnon väripalettia yhtenäisemmäksi, esimerkiksi suunnitelleet kalusteiden järjestystä ja värejä, tai esimerkiksi tehneet verhosuunnittelua.

Sisustussuunnittelu

Varsinainen sisustussuunnittelu-palvelumme alkaa ensin konsultaatiokäynnillä. Käynnin aikana kartoitamme toiveita ja tarpeita sekä sovimme sisustuksen suunnittelun jatkosta. Joskus jo pelkkä konsultaatiokäynti auttaa sisustukseen liittyvissä pulmissa.

Meidän kauttamme on mahdollista toteuttaa suuretkin kokonaisuudet. Uudiskohteissa sisustussuunnittelija kannattaa ottaa projektiin mukaan jo kohteen piirrustuksia pohtiessa, jolloin omat tarpeet ja toiveet voidaan jo rakennusaikana ottaa huomioon.

Ota yhteyttä meihin tästä.

Mattopesun välityspalvelu

Mattopesua luotettavalla ammattitaidolla. Välitämme matot pestäviksi suomalaiseen mattoihin erikoistuneeseen mattopesulaan.

Voit tuoda pesua kaipaavat mattosi meille aukioloaikoinamme. Välitämme matot pesuun, josta ne palautuvat pestyinä noin 1-2 viikon aikana. Pesun jälkeen ilmoitamme sinulle, kun puhtaat mattosi ovat noudettavissa myymälästämme.

Sisuste Siivonen

Kotiinkuljetus

Voit tilata meiltä kotiinkuljetuksen ostamillesi tuotteille. Kysy lisää myymälöistänne!

Lahjakortti

Monipuolisesta valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin, siksi lahjakortti on aina varma valinta.
Meiltä saat lahjakortit valitsemallesi summalle. Halutessasi lahjakortti voidaan myös yksilöidä tietyn tuotteen ostoon.
Tervetuloa tutustumaan tarkemmin palveleviin myymälöihimme.