Taiteovet ja liukuovet

Tilanjakooon, kaapistoihin ja oviksi. Valmistetaan mittojen mukaisesti Suomessa.

Taiteovet

Kätevä haitarilta avautuva ovi. Sopii hyvin tilanjakoon sekä ahtaisiin tiloihin, joihin tavallinen ovi on liian tilaa vievä. Saatavissa umpinaisin taitoksin tai ikkunalamelleilla.

Taiteovet valmistetaan mittatilaustyönä, jolloin ne sopivat täydellisesti paikoilleen. Taiteovissa on nopea toimitusaika.

Myymissämme taiteovissa materiaalit sekä yksityiskohdat täyttävät korkeat laatukriteerit, mikä tekee taiteovista käytössä jämäköitä ja toimintavarmoja.

Liukuovet

Kätevät ja laadukkaat liukuovet.

Tilanjakoa ja kaapistojen eteen toiminnallista suojaa. Peileillä tai ilman. Suunnittele omanlaisesi sisustukseesi sopivaksi.

Kotimaiset liukuovet mittatilaustyönä. Saatavissa myös liukuovikaapistona valitsemillasi sisältöratkaisuilla.

Runsaasti ajattomia materiaaleja ja kauniita materiaaleja. Myös peililiukuovet, lasiliukuovet ja tilanjako-ovet. Mahdollisuus yhdistää useita värejä ja materiaaleja samaan oveen jakolistojen avulla.

Paljeovet

Vaativaan käyttöön soveltuvat paljeovet.

Tilanjakoa ja tavallista parempaa ääneneristävyyttä paljeovilla.

Nahkamaiset eristetyt palkeet toimivat tehokkaana väliseinänä, jonka pystyy tarpeen vaatiessa vetämään sivuun. Erinomainen julkisten tilojen tilanjakaja, jonka avulla tiloja voi jakaa tarvittessa nopeasti erikseen. Myös leveydeltään suuriin oviaukkoihin.

Liukuovikaapistot

Liukuovikaapistot räätälöitynä tarpeidesi mukaisiksi valitsemillasi sisällöillä.

Oivaltavia ratkaisuja kodin säilytyshaasteisiin. Suunnittele omanlaisesi sisustukseesi sopiviksi.

Kotimaiset liukuovet ja liukuovikaapistot mittatilaustyönä. Liukuovissa ja -kaapistoissa käytetään korkealuokkaisia materiaaleja. Korkea laatu näkyy tuotteiden pitkänä käyttöikänä.

Runsaasti ajattomia värejä ja materiaaleja. Myös peililiukuovet, lasiliukuovet sekä osittain peilejä tai laseja sisältäviä liukuovia.