Piensisustus

Meiltä löydät monipuolisen ja laajan valikoiman erilaisia sisustustuotteita.

Lyhdyt ja kynttilänjalat

Myymälöissä on runsas vaihtuva valikoima erilaisia lyhtyjä, hurrikaaneja, aluslautasia, koristehiekkaa ja kynttiläkruunuja, tuikkulyhtyjä sekä kynttilänjalkoja.

Kynttilät

Valikoimastamme löydät pöytäkynttilöitä, kruunukynttilöitä, tuikkuja sekä vaihtuvasti pallokynttilöitä ja koristeellisempia kynttilöitä. Pääosa aidoista kynttilöistä on valmistettu Suomessa.

Myös LED-kynttilöitä.

Valot ja valaisimet

Vaihteleva valikoima sisustuksellisia valoja ja valaisimia, kuten lediketjuja, sesonkivaloja, kynttelikköjä, jalkalamppuja ja pallovaloja sekä LED-kynttilöitä.

Korit

Vaihtuvasti erilaisia sisustuskoreja esimerkiksi kangaskoreja, puisia koreja, metallikoreja ja punottuja puisia koreja. Myös kotimaisia puunkantokoreja.

Ruukut ja puutarha

Runsas myymälöittäin vaihteleva ruukkuvalikoima. Ideoita ja vaihtelevia puutarhan sisustustuotteita. Sesonkituotteena vaihtuvia kesäkaluste-eriä.

Saunatuotteet

Saunatekstiilien lisäksi meillä on vaihteleva valikoima saunatuotteita, kuten saunamittareita, löylykiuluja ja puukantokoreja.

Joulu- ja sesonkituotteet

Sesongin mukaan vaihteleva valikoima sisustustuotteita. Jouluun runsaasti jouluvaloja, tekstiilejä, joulutonttuja ja kuusenkoristeita. Myös saatavissa aitoja joulukuusia. Pääsiäiseen, kevääseen, kesään ja syksyyn myös vaihteleva valikoima ihanuuksia ja lahjaideoita.

Kannatinraudat

Omaa tuotantoamme olevat kannatinraudat seinätekstiilien ripustamiseen.

Valmistettu Suomessa. Runsas kokovalikoima 25 cm – 125 cm.

Näillä ripustat niin raanut kuin ryijytkin tyylikkäästi ja helposti.

Muu sisustus

Erikoistuotteita, mielenkiintoisia yksityiskohtia ja inspiraation lähteitä. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan.

Ota yhteyttä, mikäli etsit jotain tiettyä. Mikäli valikoimistamme ei heti löydy etsimääsi, niin myyjämme ja laaja tilausvalikoimamme on apunasi.