Piensisustus

Meiltä löydät monipuolisen ja laajan valikoiman erilaisia sisustustuotteita.

Lyhdyt ja kynttilänjalat

Tunnelmaa lyhdyillä. Lyhdyt ovat ihania viemisiä ja tunnelmanluojia.

Valikoimissamme erittäin runsas lyhtyvalikoima, erilaisia kynttilänjalkoja ja kynttilänalusia, kynttiläkruunuja sekä monenlaisia tuikkulyhtyjä.

Kynttilät

Meiltä löydät kotimaisia käsinvalettuja pöytäkynttilöitä ja kruunukynttilöitä.

Lisäksi valikoimassa on pieniin lyhtyihin soveltuvia lyhtykynttilöitä sekä runsas valikoima iloisen värikkäitä tuikkukynttilöitä.

Valot ja valaisimet

Sisustuksellisia valoja ja valaisimia. Valolediketjuja, sesonkivaloja, kynttelikköjä, pieni valikoima valaisimia ja erilaisia ledioksia.

Uutuutena verkkovirralla toimivat pallovaloketjut, joissa laadukkaat puuvillapallot, vaihdettavat ledlamput sekä katkaisija. Erivärisiä palloja myydään yksittäin, joten voit halutessasi kasata uniikin ketjun lempiväreistäsi!

Korit

Erilaisia sisustuksellisia koreja. Esimerkiksi kangaskoreja, paperinarukoreja, muovisia koreja, metallisia koreja ja punottuja puisia koreja. Myös puisia rimalaatikoita. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Ruukut ja puutarha

Runsas myymälöittäin vaihteleva ruukkuvalikoima. Ideoita ja vaihtelevia puutarhan sisustustuotteita. Sesonkituotteena erät kesäkalusteita.

Saunatuotteet

Saunatekstiilien lisäksi meillä on vaihteleva valikoima saunamittareita, ovikylttejä, saunatuoksuja, tulitikkutelineitä ja löytyypä valikoimasta myös löylykiuluja sekä tuoksupalloja.

Joulu- ja sesonkituotteet

Joulupalloja, kuusenkoristeita, sesonkivaloja. Ihania kesätuotteita ja puutarhan sisustustuotteita. Pääsiäiseen pupuja sekä kevääseen uusia tuulia ja sisustustuotteita. Lue lisää >

Kannatinraudat

Omaa tuotantoamme olevat kannatinraudat seinätekstiilien ripustamiseen. Valmistettu Suomessa. Useita eri kokoja!

Muu piensisustus

Meiltä löydät monipuolisesti erilaisia sisustustuotteita. Erikoistuotteita, mielenkiintoisia yksityiskohtia ja inspiraation lähteitä. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan.

Ota yhteyttä, mikäli etsit jotain tiettyä. Mikäli valikoimistamme ei heti löydy etsimääsi, niin myyjämme ja laaja tilausvalikoimamme on apunasi.