Rullakaihtimet

Rullaverhot, kierrekaihtimet ja rullakaihtimet. Vedä alas, puoleen väliin tai jätä ylös. Saatavilla hyvin moninaisia kankaita aina läpinäkyvistä, peittäviin sekä täysin pimentäviin kankaisiin. Rullakaihtimen hyvä puoli on se, että sillä saadaan aikaan tarvittaessa täydellinen pimennys.

Rullaverhot ovat kaihtimista perinteikkäimpiä. Valikoimassamme ovat kotimaassa valmistetut laadukkaat ja kestävät rullakaihtimet. Nykyään suositellaan rullakaihtimien käyttömekanismiksi ketjumekanismia, joka sijoitetaan kaihtimen jompaan kumpaan reunaan. Laadukas ketjumekanismi on toimintavarmempi ja usein sille myönnetään pidempi takuu kuin perinteiselle jousikäytölle. Jousikäyttöisessä rullakaihtimessa kaihtimen alalaidassa on naru ja nuppi, jota vetämällä rullaverhoa saa laskettua ja nostettua.

Modernia tai perinteisempää

Rullakaihtien kankaiden kuosivalikoima on hyvin runsas. Satojen erilaisten kankaiden ja värien kirjosta löydät varmasti mieleisesi ja sisustukseesi sopivan. Kankaita löytyy perinteisistä yksivärisistä, erilaisiin kuvioihin sekä myös materiaalijäljitelmiä. Pimentäviä kankaita on saatavissa yksivärisinä tai kuviollisina. Pimentävät kankaat eivät päästä lainkaan valoa läpi, sillä niiden taustapuolella on valoa läpäisemätön kalvo.

Rullakaihtimet saa myös moottoroituina. Moottoreita on erilaisia ja ne ovat suunniteltu eri tarpeisiin. Yhdellä kaukosäätimelle pystyy tarvittaessa ohjaamaan useaa rullakaihdinta. Moottoroidut kaihtimet ovat yhdistettävissä taloautomatiikkaan.  Ota yhteyttä ja kysy tarjoustamme.