Sisustustekstiilit

Meiltä löydät monipuolisen ja laajan valikoiman laadukkaita sisustustekstiilejä. Suurin osa sisustustekstiileistämme on kotimaisilta kutomoilta ja yrityksiltä.

Aurinkosuojaukseen tarkoitetut kaihtimet löytyvät omasta tuoteryhmästään.

Verhot

Mittatilauksesta teemme toiveidesi mukaiset verhot. Valittavanasi on Lauritzonin laadukkaan kangasvalikoiman lisäksi mm. Willian Morrisin sekä Sandersonin valikoimaa. Suosittuja ovat sivuverhojen ja kappaverhojen ohella myös laskosverhot.
Toimitamme myös palosuojattuja, pimentäviä ja ääntä vaimentavia verhoja, jotka täyttävät julkisten tilojen vaatimukset. Julkitilan kohteissa käytössämme on myös Vallilan ammattilaismallisto.

Myymälöistä löydät vaihtuvan valikoiman valmisverhoja.

Päiväpeitot

Laadukkaat ja kulutusta kestävät päiväpeitot kruunaavat makuuhuoneen ilmeen. Myymälän valikoiman lisäksi käytössäsi on laaja tilausvalikoimamme.
Teemme päiväpeittoja myös mittatilauksena.

Torkkupeitot ja villahuovat

Ihania torkkupeittoja kotoiluun. Laadukkaita villahuopia, keveitä fleecepeittoja sekä näyttäviä puuvillavilttejä. Myös suosittuja taskuhuiveja sekä ylellisempiä torkkupeittoja.

Tyynyt

Sisustuksellisilla koristetyynyillä luot helposti uutta ilmettä. Runsas valikoima laadukkaita, kestäviä ja kotimaisia tyynyjä. Myös sisätyynyjä sekä tyynynpäällisiä.

Pöytäliinat

Myymälöissä runsas valikoima erilaisia pöytätekstiilejä.

Kaitaliinoja, poppanaliinoja, pieniä pellavaliinoja, isoja pellavaliinoja, puuvillapöytäliinoja sekä metritavarana myytäviä laadukkaita vahakankaita.

Keittiötekstiilit

Pellavaisia keittiöpyyhkeitä, kotimaisia kuvallisia tiskirätyköitä, kaitaliinoja, lautasliinoja paperisena tai kankaisena sekä vaihtuva valikoima patalappuja, essuja, patakintaita ja kangaskasseja.

Saunatekstiilit

Runsas valikoima pellavaisia kylpypyyhkeitä, laudeliinoja, peflettejä ja saunatyynyjä.

Pellavatekstiili on ajattomuutensa ansiosta myös suosittu lahja.

Seinävaatteet

Myymälöissä on vaihtuva valikoima erilaisia perinteisiä kudottuja seinävaatteita.

Seinävaatteet ovat pääasiassa kotimaisia, perinteisiä puoliryijyjä. Saatavilla erilaisia malleja ja useita kokoja pienistä isoihin. Ajattomien mallien lisäksi löytyy myös jouluisia malleja. Valikoimassa vaihtuvasti myös paksuja ryijyjä.

Tilaustekstiilit

Valmistamme ja voimme teettää tilauksesta hyvin monenlaisia kodintekstiilejä ja verhoja.

Olemme tehneet asiakkaiden omilla mitoilla esimerkiksi päiväpeittoja, tyynyjä, verhoja erilaisiin tarkoituksiin, istuintyynyjä sekä monen kokoisia pöytätekstiilejä, jne. Sisustussuunnittelupalvelumme on myös käytettävissäsi tilaustekstiilien väri-, muoto ja kokosuunnitteluun.

Paikkakuntaliinat

Lohja & Karkkila

Kotiin, lahjaksi, tuliaisiksi tai mökille laadukas pellavaliina.

Kokoina pitkä kaitaliina, joka sopii hyvin myös laudeliinaksi, sekä pienempi koko keittiöpyyhkeeksi, tabletiksi tai saunalle.

Karkkila-liina

Puolipellavainen, ajaton ja lämminhenkinen paikkakuntaliina. Liinan kuviointina on Karkkila-teksti ja liinan laitaa kiemurtelee keskustan läpi polveileva tyylitelty Karjaanjoki.

Saatavissa kaksi kokoa 46 x 160 cm ja 46 x 60 cm.

Paikkakuntaliina taipuu moneen: lahjaksi, mökille ja kotiin. Liina on tehty käyttöä varten. Pitkä liina on upea kattausliinana ja se sopii myös hyvin laudeliinaksi. Pienempi koko toimii mainiosti tablettina tai keittiöpyyhkeenä sekä saunan lauteilla.

Puolipellava on materiaalina mahtava. Silitys ja mankelointi lisää pellavan kiiltoa ja liinan kulutuksen kestoa. Puuvilla tekee materiaalista helppohoitoisen ja paremmin siliävän pesun jälkeen. Käytettäessä keittiöpyyhkeenä pellava pehmenee muutaman käyttökerran jälkeen. Pellavatekstiilit ovat erittäin imukykyisiä ja kuivuvat nopeasti. Ne myös kestävät käytössä, ja hyvin hoidettuina säilyttävät ominaisuutensa vuodesta toiseen.

Tässä on siis hyvä suomalainen ja paikallinen tuote. Liina on suunniteltu Karkkilassa ja liinat meille on kutonut Lapuan Kankurit Pohjanmaalla. Karkkilaliinaa on myyty paljon myös ulkomaantuliaisiksi. Ilahtuneina voimme kertoa, että tuliaislahjana Karkkilaliina onkin löytänyt tiensä jo kaikille mantereille ja aina maapallon toiselle puolelle asti!

Lohja-liina

Puolipellavainen, ajaton ja tyylikäs paikkakuntaliina. Paikkakuntaliinassa Lohja-teksti sekä kuvattuna Liessaaren silta, joka on yksi Lohjan upeista maamerkeistä.

Saatavilla koot: 46 x 60 cm ja 46 x 160 cm.

Paikkakuntaliina taipuu moneen: lahjaksi, mökille ja kotiin. Liina on tehty käyttöä varten. Pitkä liina on upea kattausliinana. Pienempi koko toimii mainiosti tablettina tai keittiöpyyhkeenä tai miksei myös saunan lauteilla.

Puolipellava on materiaalina mahtava. Silitys ja mankelointi lisää pellavan kiiltoa ja liinan pinnan kulutuksen kestoa. Puuvilla tekee siitä helppohoitoisen ja paremmin siliävän pesun jälkeen. Käytettäessä keittiöpyyhkeenä pellava pehmenee muutaman käyttökerran jälkeen. Pellavatekstiilit ovat erittäin imukykyisiä ja kuivuvat nopeasti. Ne myös kestävät käytössä ja hyvin hoidettuina säilyttävät ominaisuutensa vuodesta toiseen.

Tässä on siis hyvä suomalainen ja paikallinen tuote. Liina on suunniteltu Lohjalla ja liinat meille on kutonut Lapuan Kankurit Pohjanmaalla. Lohjaliinaa on myyty paljon tuliaislahjoiksi sekä myös yrityslahjoiksi. Paikallinen, kestävän kehityksen mukainen, ekologinen ja käytännöllinen lahja.