Sisustustekstiilit

Meiltä löydät monipuolisen ja laajan valikoiman laadukkaita sisustustekstiilejä. Suurin osa sisustustekstiileistämme on kotimaisilta kutomoilta ja yrityksiltä.

Tyynyt

Valikoimassamme on kattavasti erilaisia koristetyynyjä. Sisustukseen saa helposti vaihtelua tuomalla uudet koristetyynyt kotia piristämään. Ja muista, tyynyjä ei voi koskaan olla liikaa!

Päiväpeitot

Päiväpeittomme ovat pääasiassa laadukkaita kotimaisen Lennolin valmistamia. Päiväpeittojen kankaat ovat kestäviä ja laadukkaita. Se tarkoittaa sitä, että peitot näyttävät hyvältä pitkään. Runsas tilausvalikoima.

Torkkupeitot

Ihanimmat torkkupeitot ja villashaalit kotoiluun. Valikoimassamme on puuvillaisia, fleecekankaisia, villaisia ja puolipellavaisia torkkupeittoja.

Verhot

Valmisverhoja tai räätälöitynä toiveidesi mukaan. Toimitamme myös palosuojattuja, pimentäviä ja ääntä vaimentavia verhoja, jotka täyttävät julkisten tilojen vaatimukset.

Pöytäliinat

Valikoimissamme on runsaasti erilaisia pöytätekstiilejä. Kaitaliinoja, pellavaliinoja, isoja pöytäliinoja, kernejä ja vahakankaita. Tabletteja, pellavaservettejä, monikäyttöisiä pikkuliinoja ja paikkakuntaliinoja. Vahakankaita ja kerniliinoja metritavarana myymälöistämme.

Keittiötekstiilit

Keittiöpyyhkeitä, tiskirättejä, paperisia lautasliinoja, patalappuja, essuja, ynnä muuta. Mainioita lahjaideoita!

Seinävaatteet

Meiltä löydät valikoiman kotimaisia kuvakudoksia. Pieniä ja suuria kokoja. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Saunatekstiilit

Pellavapyyhkeitä, laudeliinoja, peflettejä, pesimiä ja saunatyynyjä. Kaikki kotimaisten kutomojen valmistamia.