Sisustustekstiilit

Meiltä löydät monipuolisen ja laajan valikoiman laadukkaita sisustustekstiilejä. Suurin osa sisustustekstiileistämme on kotimaisilta kutomoilta ja yrityksiltä.

Aurinkosuojaukseen tarkoitetut kaihtimet löytyvät omasta tuoteryhmästään.

Verhot

Mittatilauksesta teemme toiveidesi mukaiset verhot. Valittavanasi on Lauritzonin laadukkaan kangasvalikoiman lisäksi mm. Willian Morrisin sekä Sandersonin valikoimaa. Suosittuja ovat sivuverhojen ja kappaverhojen ohella myös laskosverhot.
Toimitamme myös palosuojattuja, pimentäviä ja ääntä vaimentavia verhoja, jotka täyttävät julkisten tilojen vaatimukset.

Myymälöistä löydät vaihtuvan valikoiman valmisverhoja.

Päiväpeitot

Laadukkaat ja kulutusta kestävät päiväpeitot kruunaavat makuuhuoneen ilmeen. Myymälän valikoiman lisäksi käytössäsi on laaja tilausvalikoimamme.
Teemme päiväpeittoja myös mittatilauksena.

Torkkupeitot ja villahuovat

Ihania torkkupeittoja kotoiluun. Laadukkaita villahuopia, keveitä fleecepeittoja sekä näyttäviä puuvillavilttejä. Myös suosittuja taskuhuiveja sekä ylellisempiä torkkupeittoja.

Tyynyt

Sisustuksellisilla koristetyynyillä luot helposti uutta ilmettä. Runsas valikoima laadukkaita, kestäviä ja kotimaisia tyynyjä. Myös sisätyynyjä sekä tyynynpäällisiä.

Pöytäliinat

Myymälöissä runsas valikoima erilaisia pöytätekstiilejä.

Kaitaliinoja, poppanaliinoja, pieniä pellavaliinoja, isoja pellavaliinoja, puuvillapöytäliinoja sekä metritavarana myytäviä laadukkaita vahakankaita.

Keittiötekstiilit

Pellavaisia keittiöpyyhkeitä, kotimaisia kuvallisia tiskirätyköitä, kaitaliinoja, lautasliinoja paperisena tai kankaisena sekä vaihtuva valikoima patalappuja, essuja, patakintaita ja kangaskasseja.

Saunatekstiilit

Runsas valikoima pellavaisia kylpypyyhkeitä, laudeliinoja, peflettejä ja saunatyynyjä.

Pellavatekstiili on ajattomuutensa ansiosta myös suosittu lahja.

Seinävaatteet

Myymälöissä on vaihtuva valikoima erilaisia perinteisiä kudottuja seinävaatteita.

Seinävaatteet ovat pääasiassa kotimaisia, perinteisiä puoliryijyjä. Saatavilla erilaisia malleja ja useita kokoja pienistä isoihin. Ajattomien mallien lisäksi löytyy myös jouluisia malleja. Valikoimassa vaihtuvasti myös paksuja ryijyjä.