Matot

Meiltä löydät monipuolisen ja laajan valikoiman mattoja kodin ja toimiston kaikkiin tiloihin. Matot myös omilla mitoilla ja kuvioilla. Oma mattokutomomme palvelee sinua kutomalla perinteisiä puuvillalankamattoja. Valikoimassa laajasti erilaisia mattoja joka tilaan ja tarpeeseen. Myymälämme auttavat sinua mielellään löytämään juuri sinulle sopivat matot. Tervetuloa tutustumaan!

Oman kutomon matot

Kudomme perinteisiä lankamattoja sekä ekopuuvillaisia lankamattoja. Runsaasti malleja ja värejä sekä mahdollisuus räätälöidä pituuksia tarpeesi mukaan.

Nukkamatot

Lyhyttä tai pitkää nukkaa, ihanaa pehmeyttä jalan alla ja runsasta ulkonäköä. Nukkamatoista löytyy hyvin monipuolisesti myös julkisten tilojen vaatimukset täyttäviä ja kovaa kulutusta kestäviä mattoja.

Saatavissa myös täysin omien mittojen mukaan teetettyjä nukkamattoja.

Puuvillamatot

Puuvilla on perinteinen, helppo ja kevyt materiaali matoissa. Se luo ihanaa pehmeyttä sisustukseen ja mahdollistaa monenlaiset kudontatyylit ja kuosit. Valikoimissamme monenlaisia puuvillamattoja kotimaisista matoista ulkomaisiin ja desing-matoista perinteisiin malleihin.

Saatavissa myös omien pituusmittojen mukaan teetettyjä mattoja.

Paperinarumatot

Paperinaru on kaunista, kestävää ja ekologista. Paperinarua käytetään sellaisenaan, mutta myös yhdessä villan tai puuvillan kanssa, jolloin paperinarun monipuolisuus pääsee oikeuksiinsa.

Villamatot

Villa on luonnostaan likaa hylkivä luonnonkuitu. Laadukas villamatto kestää helposti vuosikymmeniäkin. Villa soveltuu ominaisuuksiensa ansiosta mainiosti myös olohuonetta vaativampaankin käyttöön esimerkiksi eteisaulaan tai puolilämpimiin tiloihin.

Valikoimissa villamattoja moderneista ohuista villamatoista perinteisiin villaplyyseihin.

Viskoosimatot

Viskoosimatot ovat hyvin kevyitä, ohuita, helppohoitoisia ja kuoseiltaan erittäin moninaisia. Ei siis ihme, että ne ovat saavuttaneet suuren suosion. Viskoosi valmistetaan puukuidusta.

Käytävämatot

Käytävämatot määrämittaan kantattuna. Meiltä löytyy runsas valikoima käytävämattoja sekä kumipohjalla että ilman. Saatavissa eri leveyksiä ja pituudet oman mitan mukaisesti. Tarjolla myös nukkapintaisia käytävämattoja heti rullasta mukaan. Tilausvalikoimassa runsas materiaali- ja värivalikoima sekä mahdollisuus teetättää matot myös täysin omien mittojen mukaisesti.

Kuramatot ja kynnysmatot

Eteistiloihin ja kynnykselle tarvitaan kuraa ja kosteutta itseensä sitovia mattoja, jotka ovat myös helppo puhdistaa. Suurin osa kuramatoista saatavissa rullatavarana, jonka katkaisemme tarvitsemaasi mittaan. Kynnysmattoja saatavissa useita eri materiaaleja ja kokoja.

Kudotut keinokuitumatot

Keinokuitumatot ovat helppohoitoisia ja käyvät mainiosti mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin. Nämä matot ovat parhaimmillaan eteistiloissa, keittiöissä tai vaikkapa terassilla. Malli- ja värivalikoima on runsas.

Muut matot

Meiltä löydät paljon erikoismattoja. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule käymään liikkeissämme. Autamme sinua löytämään tarvitsemasi matot.

Mittatilausmatot

Oletko miettinyt mattoja täsmälleen omilla mitoilla? Entäpä jos pystyisit vaikuttamaan myös väriyhdistelmiin? Me autamme mielellämme. Suurimmasta osasta valikoimaamme pystyy vaikuttamaan ainakin maton pituuteen. Meillä on paljon mattoja, joissa pystyy määrittämään sekä pituuden että leveyden. Oman kutomomme tuotannossa pystyt halutessasi valitsemaan malleihin itsellesi sopivimmat väriyhdistelmät runsaasta värivalikoimastamme.

Tutustu, ota yhteyttä ja tule käymään!