Matot

Meiltä löydät monipuolisen ja laajan valikoiman mattoja kotiin, toimistoon ja julkisiin tiloihin. Matot myös omilla mitoilla ja kuvioilla. Oma mattokutomomme palvelee sinua kutomalla perinteisiä puuvillalankamattoja. Valikoimassa laajasti erilaisia mattoja joka tilaan ja tarpeeseen. Myymälämme auttavat sinua mielellään löytämään juuri sinulle sopivat matot. Tervetuloa tutustumaan!

Siivosen kutomon matot

Kudomme perinteisiä lankamattoja sekä ekopuuvillaisia lankamattoja. Runsaasti malleja ja värejä sekä mahdollisuus räätälöidä pituuksia tarpeesi mukaan. Voit valita malleihin myös mieleisesi värit mallistostamme.

Mattojen perusleveyksiä kudomme koko ajan: 80 cm, 140 cm ja 160 cm. Lisäksi saatavissa erikoisleveyksinä 60 cm leveää ja 120 cm leveää mattoa.
Matot kudotaan ja viimeistellään Karkkilassa. Kaikki mallit saatavissa myös puuvillakantilla kantattuina.
Voit tutustua ja tilata mattoja myös verkkokaupasta: www.scandinaviancarpetfactory.fi

Klikkaa ja tutustu paremmin malleihin ->

Mittatilausmatot

Juuri oman kokoinen matto? Onnistuu!
Oletko miettinyt mattoja täsmälleen omilla mitoilla? Entäpä jos pystyisit vaikuttamaan myös väriyhdistelmiin? Me autamme mielellämme. Meillä on paljon mattoja, joissa pystyy määrittämään sekä pituuden että leveyden. Oman kutomomme tuotannossa pystyt halutessasi valitsemaan malleihin itsellesi sopivimmat väriyhdistelmät runsaasta värivalikoimastamme.
Ota yhteyttä, kysy lisää ja tule käymään! Teemme myös kohdesuunnittelua.

Puuvillamatot

Ihana luonnollinen, kevyt ja käytännöllinen puuvilla. Puuvilla on perinteinen, helppo ja kevyt materiaali matoissa. Se luo ihanaa pehmeyttä sisustukseen ja mahdollistaa monenlaiset kudontatyylit ja kuosit. Valikoimissamme monenlaisia puuvillamattoja kotimaisista matoista ulkolaisiin ja desing-matoista perinteisiin malleihin.

Saatavissa myös omien pituusmittojen mukaan teetettyjä mattoja. Saatavilla useita leveyksiä.

Villamatot

Lämmin, luonnollinen ja ylellinen. Villa on luonnostaan likaa hylkivä luonnonkuitu. Laadukas villamatto kestää helposti vuosikymmeniäkin. Villa soveltuu ominaisuuksiensa ansiosta mainiosti myös olohuonetta vaativampaankin käyttöön esimerkiksi eteisaulaan tai puolilämpimiin tiloihin.
Valikoimissa on villamattoja moderneista ohuista villamatoista perinteisiin villaplyyseihin. Oikein hoidettuna villamatto kestää ja ilahduttaa vuosikymmeniä.

Viskoosimatot

Viskoosimatot ovat hyvin kevyitä, ohuita, helppohoitoisia ja kuoseiltaan erittäin moninaisia. Viskoosi valmistetaan puukuidusta. Ei siis ihme, että ne ovat saavuttaneet suuren suosion.

Viskoosimatoissa on kevyt kiilto ja ne ovat pinnaltaan ihanan pehmeitä. Matto on pehmeä jalan alla ja viskoosimatoissa on usein myös tukevoittava pohjaus, jonka ansiosta matto pysyy hyvin muodossaan.

Kudotut keinokuitumatot

Keinokuitumatot ovat helppohoitoisia ja käyvät mainiosti mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin. Nämä matot ovat parhaimmillaan eteistiloissa, keittiöissä tai vaikkapa terassilla. Malli- ja värivalikoima on runsas. Polypropeenista valmistetut matot ovat erittäin helppohoitoisia.

Nukkamatot

Lyhyttä ja pitkää nukkaa, ihanaa pehmeyttä jalan alla ja runsasta ulkonäköä. Nukkamatoista löytyy hyvin monipuolisesti niin kotikäyttöön kuin myös julkisiin tiloihin sopivia mattoja.
Laadukas nukka pysyy käytössä uudenveroisena pitkään. Meiltä löydät runsaan valikoiman laadukkaita ja mitoiltaan räätälöitävissä olevia mattoja.

Paperinarumatot

Paperinaru on kestävä ja luonnollinen materiaali. Paperinaru tuo puun lämpöä sisustukseen kevyemmässä muodossa. Paperinarua käytetään sellaisenaan, mutta myös yhdessä villan tai puuvillan kanssa, jolloin paperinarun monipuolisuus pääsee oikeuksiinsa.

Käytävämatot

Käytävämatot määrämittaan kantattuna. Meiltä löytyy runsas valikoima käytävämattoja sekä kumipohjalla että ilman. Saatavissa eri leveyksiä ja pituudet oman mitan mukaisesti. Tarjolla myös nukkapintaisia käytävämattoja heti rullasta mukaan. Tilausvalikoimassa runsas materiaali- ja värivalikoima sekä mahdollisuus teetättää matot myös täysin omien mittojen mukaisesti.

Käytävämattoja saadaan myös puuvillaisena, paperinarusta, nukkapintaisena sekä villasta valmistettuina. Toteutamme myös julkiseen tilaan sopivat käytävämatot.

Kuramatot ja kynnysmatot

Pysäyttävät liat eteiseen. Eteistiloihin ja kynnykselle tarvitaan kuraa ja kosteutta itseensä sitovia mattoja, jotka ovat myös helppo puhdistaa. Suurin osa kuramatoista saatavissa rullatavarana, jonka katkaisemme tarvitsemaasi mittaan. Kynnysmattoja saatavissa useita eri materiaaleja ja kokoja.

Muut matot

Meiltä löydät paljon erikoismattoja. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule käymään liikkeissämme. Autamme sinua löytämään tarvitsemasi matot.

Esimerkkeinä vaikkapa kumimatot, palamatot, liikennematot, maissimatot, sisalmatot, kookosmatot, kookoskuitumatot metallikantein, porrasmatot, kylpyhuoneenmatot, ritilämatot märkätiloihin, ja niin edelleen. Jos meiltä ei heti löydy etsimääsi, niin kattavasta tilausvalikoimastamme löytyy useimmiten sopiva matto.