Parveke- ja vekkikaihtimet

Laadukkaat, kestävät ja toiminnalliset parvekekaihtimet ovat kangasvekkikaihtimia. Kangasvekkikaihtimet ovat omiaan liikuteltavissa lasielementeissä, ovissa ja avattavissa parvekelaseissa sekä toimivat mainiosti myös kattoikkunoissa. Erittäin hyvät auringonsuojausominaisuudet. Heijastavat auringon valoa sekä lämpöä tehokkaasti, jolloin parvekkeiden ja terassien lämpötila pysyy helteelläkin mielyttävämpänä.

Kangasvekkikaihdin

Kotimainen kangasvekkikaihdin suojaa tehokkaasti auringon paahteelta. Toimivat ja kotimaiset Queen-kaihtimet ovat laadukkaita ja käyvät parvekelaseihin, kattoikkunoihin, ikkunoihin sekä ovi-ikkunoihin. Ne on kehitetty kestämään paahtavaa hellettä, mutta myös paukkuvaa pakkasta.

Kangasvekkikaihtimet kestävät UV-säteilyn, pakkasen, kosteuden ja eivätkä heilu tuulessa sivuvaijerien ansiosta. Parvekkeella kangasvekkikaihtimet kiinnitetään parvekelaseihin ja ne liikkuvat helposti lasien mukana. Voit myös irrottaa ja pestä ne vedellä tarpeen vaatiessa.

Saatavissa sekä läpikuultavia että peittäviä malleja. Kaikkissa malleissa erittäin hyvät aurongonsuojaominaisuudet.

Kangasvekkikaihdinta voi säätää yläreunasta ja alareunasta erikseen. Voit halutessasi jättää kaihtimen esimerkiksi auki yhtä aikaa selkä alareunasta että yläreunasta.

Kysy tarjoustamme ja nauti auringosta!