Markiisit

Markiisilla suojaat terassit ja ikkunat auringolta käytännöllisesti. Se suojaa sateelta ja tarjoaa viilennystä helteellä. Laajasta värimallistosta löydät varmasti mieleisesi sekä taloon sopivan kankaan. Markiisimme ovat kotimaisia ja niillä on 5 vuoden täystakuu.

Markiisien moottorointi on nykyään yleistä ja helpottaa markiisin käyttöä. Markiisien tuuli- ja aurinkoautomatiikan avulla nautit kesästä huolettomammin.

Markiisiratkaisuissa palvelemme sinua laadukkailla, kotimaisilla tuotteilla. Mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelumme palvelee sinua kolmenkymmenen vuoden ammattitaidolla. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle parhaiten sopivat ratkaisut.

Terassimarkiisit

Terassimarkiisin alla vietät mukavasti niin paahteiset kuin sateisetkin päivät.

Terassimarkiisit ovat erittäin laadukkaat ja ne valmistetaan mittojen mukaisesti Suomessa. Markiisin saa veivikäyttöisenä, moottoroituna sekä automatiikalla motorisoituna. Runsas kangasvalikoima. Saatavissa useita malleja ja myös vaativiin olosuhteisiin kehitettyjä markiiseja. Markiiseilla on 5 vuoden täystakuu.

Ikkunamarkiisit

Ikkunamarkiisi tarjoaa ulkopuolista aurinkosuojaa sekä tarvittaessa myös näkösuojaa. Ikkunamarkiisi luo viimeistellyn ilmeen ja auttaa pitämään sisätilojen lämpötilat miellyttävämpinä. Ikkunamarkiiseissa on markiisia suojaava huomaamaton katos.

Laadukkaat rungot ja runsas kangasmallisto. Saatavissa käsikäyttöisinä, moottoroituna sekä automatiikalla. Markiiseilla on 5 vuoden täystakuu.

Korimarkiisit

Korimarkiisia kutsutaan myös liikemarkiisiksi, sillä ne ovat tutuimpia liikehuoneistojen ulkopuolella. Korimarkiisit valmistetaan mittatilaustyönä. Ne ovat laadukkaita ja voidaan muotoilla tilaajan tarpeiden mukaisesti. Korimarkiiseihin on mahdollista saada painatuksia, tekstejä ja kuvia. Markiiseihin voidaan myös integroida valoja, jolloin markiisi painatuksineen erottuu paremmin ympäristöstään.

Julkisivumarkiisi

Zipline-markiisi toimii julkisivun suuntaisesti. Se on ulkopuolinen auringonsuojatuote ja näkösuoja. Screenkankaat ovat läpinäkyviä ja pysäyttävät suurimman osan auringon lämpösäteilystä, jolloin ne myös viilentävät sisätiloja tehokkaasti. Zipline-julkisivumarksiissa on kehittynyt vetoketjujärjestelmä, jonka ansiosta markiisi kestää sivutuulta erittäin hyvin ja sitä pystyy käyttämään jopa hyönteisverhona.

Markiisit valmistetaan mittatilaustyönä Suomessa ja niillä on 5 vuoden täystakuu. Zipline-julkisivumarkiisissa on vakiona moottorikäyttö, johon on mahdollista lisänä saada myös automatiikkaa.

Erikoismarkiisit

Markiiseihin on olemassa erilaisia lisäosia ja automatiikkaa. Erikoisempii paikkoihin ja tarpeisiin on kehitetty hyvinkin erilaisia markiisiratkaisuja.

Tällaisia ovat esimerkiksi katosmarkiisit, markiisipurjeet, sivusta auki vedettävät pystysuorat markiisit tai markiisien lisäosina häikäisysuojat.

Moottoroituihin markiiseihin saa automatiikkaa. Yleisimpiä automatiikkoja ovat helppokäyttöiset ja siksi nopeasti yleistyvät tuulivahdit ja aurinkoautomatiikka. Kun markiisiin hankkii tuulivahdin ja aurinkotunnistimen, toimii markiisi itsenäisesti ja automaattisesti: aina auringon paistaessa markiisi avautuu ja auringon laskiessa tai pilvien peittäessä taivaan markiisi rullautuu sisään. Tuulivahti pitää huolen siitä, että tuulen yltyessä markiisi rullautuu ylös, jotteivät kovat tuulenpuuskat vahingoittaisi markiisia. Automatiikalla toimivaa markiisia voi ohjata tarpeen vaatiessa kaukosäätimellä, jolloin esimerkiksi terassilla voi markiisin alla oleilla myös sateisena päivänä.

Markiisikankaat

Kangasmallisto on runsas ja sisältää raidallisten kankaiden lisäksi myös yksivärisiä kankaita. Myymillämme markiisikankailla on 5 vuoden takuu.

Teemme kankaanvaihtoja markiiseihin. Markiisikankaat tehdään mittojen mukaan tilauksesta.

Markiisikangas on kuluvin osa markiisia. Mikäli markiisi on hyvässä kunnossa, mutta kankaassa pinttynyttä likaa tai sen vedenpitävyys on alentunut, saat uusimalla pelkän markiisikankaan markiisille lisää käyttöikää.

Markiisikankaan käyttöikä riippuu hyvin paljon siitä, miten markiisia käytetään ja huolletaan. Normaali kankaanvaihtoväli on noin 10 vuotta, mutta hyvin pidettynä kangas voi palvella jopa 20 vuotta hyvännäköisenä. Markiisin elinkaaren aikana kankaanvaihtoja tehdään yleensä muutamia ja laadukkaissa markiiseissa tämä on huomiotu hyvin.