Terassimarkiisit

Tyyliä, aurinkosuojaa, sadesuojaa.

Terassimarkiisin alla vietät mukavasti niin paahteiset kuin sateisetkin päivät.

Valikoimissamme olevat terassimarkiisit ovat erittäin laadukkaat ja ne valmistetaan mittojen mukaisesti Suomessa. Markiisin saa veivikäyttöisenä, moottoroituna sekä automatiikalla motorisoituna. Runsas kangasvalikoima. Saatavissa useita eri malleja ja myös vaativiin olosuhteisiin kehitettyjä markiiseja. Markiiseilla on 5 vuoden täystakuu.

Markiisilla suojaat terassit ja ikkunat auringolta käytännöllisesti. Se suojaa sateelta ja tarjoaa viilennystä helteellä. Laajasta värimallistosta löydät varmasti mieleisesi sekä taloon sopivan kankaan.

Markiisien moottorointi on nykyään yleistä ja helpottaa markiisin käyttöä. Markiisien tuuli- ja aurinkoautomatiikan avulla nautit kesästä huolettomammin.

Kun markiisiin hankkii tuulivahdin ja aurinkotunnistimen, toimii markiisi itsenäisesti ja automaattisesti: aina auringon paistaessa markiisi avautuu ja auringon laskiessa tai pilvien peittäessä taivaan markiisi rullautuu sisään. Tuulivahti pitää huolen siitä, että tuulen yltyessä markiisi rullautuu ylös, jotteivät kovat tuulenpuuskat vahingoittaisi markiisia.

Markiisiratkaisuissa palvelemme sinua laadukkailla, kotimaisilla tuotteilla. Mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelumme palvelee sinua kolmenkymmenen vuoden ammattitaidolla. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle parhaiten sopivat ratkaisut.

Tutustu myös: Markiisit, Markiisikankaat