Sälekaihtimet

Sälekaihtimilla suojaat ikkunat auringolta sekä katseilta tyylikkäästi ja tehokkaasti.

Myymämme sälekaihtimet ovat kotimaisia, laadukkaita ja luotettavia.

Sälekaihtimet valmistetaan aina mittojen mukaisesti. Sälekaihtimien oikealla mitoituksella varmistetaan kaihtimien oikeanlainen toiminta, jolloin kaihdin kestää parhaiten kulutusta ja kaihtimet ovat mukavat käyttää. Sälekaihtimissa tärkeintä on oikeanlainen mitoitus ja ammattitaitoinen paikoilleen asennus. Suosittelemme asennus- ja mitoituspalveluamme, jolloin mitoitamme kaihtimet puolestasi ja asennamme ne paikoilleen yli 30 vuoden ammattitaidolla.

Ominaisuudet ja mallit

Sälekaihtimet ovat valmistettu korkealuokkaisesta polttomaalatusta alumiinista. Sälekaihtimia on saatavissa useissa eri väreissä ja säleleveyksissä. Kaihtimet voidaan asentaa joko ikkunoiden väliin tai pinta-asennuksella ikkunan sisäpuolelle. Sälekaihtimia voidaan käyttää myös tilanjakoon, jolloin saadaan kevyt ja ilmava tilanjakaja. Sälekaihtimia voidaan tehdä myös kaareviin ja pyöreisiin ikkunoihin sekä ylä- tai alareunastaan vinoihin ikkunoihin. Sälekaihtimien normaalisäleleveys on 25 mm. Sälekaihtimia valmistetaan myös sälelevyksillä 16 mm, 25 mm, 35 mm ja 50 mm.

Sälekaihtimet auttavat säästämään lämpöenergiaa pysäyttämällä ja heijastamalla auringon lämpösäteilyä. Kesällä kiinteistön tai huoneiston viilennystarve pienenee sälekaihtimien ansiosta.

Sälekaihtimiin on saatavissa narut piilottava vaihtoehto. Safiiri-säätimen avulla sälekaihtimen narut saadaan piiloon, oli kaihdin sitten ylösvedettynä tai alhaalla. Safiiri-säädin lisää turvallisuutta erityisesti lapsiperheissä, sillä narut eivät jää roikkumaan, vaan kiertyvät siististi Safiiri-säätimen sisään. Valitsemalla Safiiri-säätimen ikkunapieli jää siistiksi, sillä se on ainut ikkunan huoneenpuolelle tuleva osa kaihdinta.

Sälekaihtimia saadaan myös reiättöminä NoHole-mallissa, jolloin valo ei paista säleen rei’istä kaihtimen ollessa kiinni. Tämä parantaa huomattavasti sälekaihtimen pimennyskykyä.

Sälekaihtimien värivalikoima on suuri ja värisävyjä löytyy runsaasti. Kaihtimen narut, askelnauhat ja ylä- sekä alakotelot saadaan myös sävytetty kaihtimen väritykseen sopivaksi. Woodline-malliston sälekuosit ovat puukuvioituja. Puukuvioitu kaihdin antaa tunnelmaa ja sopii myös ikkunan väliin asennettavaksi. Mallistosta löytyy myös reikäsäleitä, jotka antavat valoverhon omaista suojaa. Sälekaihtimen ei tarvitse olla kokonaan yhtä väriä, vaan saat persoonallisen ja sisustukseen sopivan ilmeen yhdistämällä samaan kaihtimeen esimerkiksi kolmea eri väriä. Vaihtoehtona on myös tilata täysin uniikki sälekaihdin kuvakaihtimena! Kuvakaihtimeen saat oman valokuvasi tai vaikka yrityksesi logon.

Sälekaihtimet on mahdollista moottoroida. Moottoroidut kaihtimet ovat käytössä helppoja ja huolettomia. Sähkömoottoreita ohjataan kaukosäätimellä, jolla pystyy kääntämään, nostamaan ja laskemaan kaihdinta. Sähkökäyttöisiin sälekaihtimiin on saatavissa erilaisia lisävarusteita sekä automatiikkaa. Lisävarusteena esimerkiksi auringon valoon reagoiva aurinkoanturi, joka kääntää automaattisesti sälekaihtimen auki tai kiinni. Näin asunto pysyy täyden auringonpaisteen aikana viileämpänä. Kytkettävissä myös osaksi taloautomaatiikkaa.