Kaihtimet

Kaihdinratkaisuissa palvelemme sinua laadukkailla, kotimaisilla tuotteilla. Mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelumme palvelee sinua yli 30 vuoden ammattitaidolla. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle parhaiten sopivat kaihdinratkaisut.

Kaihtimien tärkein tehtävä on suojata sisätiloja auringon valo- ja lämpösäteilyltä. Hyvin suunnitellut kaihdinratkaisut auttavat viilentämään sisätiloja ja vähentävät jäähdytyksen tarvetta.

Sälekaihtimet

Sälekaihtimilla suojaa ja näyttävyyttä ikkunaan. Kierrä auki tai kiinni, vedä ylös tai anna olla alhaalla. Saatavissa myös Safiiri-säädin, jolloin narut ovat aina piilossa katseilta.

Sälekaihtimet valmistetaan aina mittatilaustyönä. Kun kaihdin on mitoitettu oikein, se toimii hyvin ja kestää pidempään. Sälekaihtimia saa ikkunoiden väliin asennettavina malleina sekä ikkunan päälle pintaan asennettavina. Myös erikoismuotoisiin ikkunoihin saa ikkunan mallisia sälekaihtimia valmistettua.

Rullakaihtimet

Rullaverhot, kierrekaihtimet ja rullakaihtimet. Vedä alas, puoleen väliin tai jätä ylös. Saatavilla hyvin moninaisia kankaita aina läpinäkyvistä, peittäviin sekä täysin pimentäviin kankaisiin. Rullakaihtimen hyvä puoli on se, että sillä saadaan aikaan tarvittaessa täydellinen pimennys.

Parveke- ja terassikaihtimet

Laadukkaat, kestävät ja toiminnalliset parvekekaihtimet ovat kangasvekkikaihtimia. Kangasvekkikaihtimet ovat omiaan liikuteltavissa lasielementeissä, ovissa ja avattavissa parvekelaseissa sekä toimivat mainiosti myös kattoikkunoissa. Erittäin hyvät auringonsuojausominaisuudet. Heijastavat auringon valoa sekä lämpöä tehokkaasti, jolloin parvekkeiden ja terassien lämpötila pysyy helteelläkin mielyttävämpänä.

Puusälekaihtimet

Puusälekaihdin on kaunis, ajaton ja toimiva. Se toimii auringonsuojana ja on myös näyttävä sisustuksen yksityiskohta.

Puusälekaihtimemme ovat kotimaista puusepäntyötä ja valmistetaan aina mittatilaustyönä.

Screenkaihtimet

Screenkaihtimilla suojaudut auringolta peittämättä maisemaa. Screenkaihtimet ovat täydellinen ratkaisu, kun tarvitset aurinkosuojaa kuumuutta vastaan, mutta et halua luopua maisemasta tai valosta. Screenkankaan pinta on täynnä pieniä reikiä, joista katse ja valo pääsevät osittain läpi, mutta kangas pysäyttää auringon lämpösäteilystä lähes kaiken.

Screenkaihtimia voi asentaa myös ikkunan ulkopuolelle tai terasseille, jolloin niiden teho auringonsuojana on parhaimmillaan.

Pystylamellikaihtimet

Suojaa katseilta ja auringolta. Pystylamellikaihtimet ovat tuttu näky toimistoissa ja liiketiloissa sekä ravintoloissa. Pystylamellikaihtimia käytetään myös kodeissa koko ajan enemmän ja kaihdinkankaiden väri- ja kuosivalikoima onkin kasvanut valtavasti. Lamellikaihtimet valmistetaan Suomessa ja mittojen mukaisesti tilauksesta.

Pystylamelleja voidaan asentaa myös vinoihin ikkunoihin sekä myös erittäin suuriin ikkunoihin. Arkkitehtuurissa yleistyvissä koko seinän kokoisten ikkunoiden kanssa lamellikaihdin toimii tyylikäästi.

Magic Light -kaihtimet

Magic Light -kaihtimissa yhdistyy sälekaihtimen ja rullakaihtimien parhaimmat ominaisuudet. Upea ulkonäkö ja kaihdin on mahdollisuus automatisoida moottorein.

Kaihtimessa on kaksi kangaspintaa, jotka rullautuessaan menevät lomittain. Magic Light -kaihdinta on helppo säätää kokonaan peittäväksi tai vain osittain peittäväksi. Tarvittaessa voit nostaa kaihtimen myös kokonaan ylös.

Nimensä Magic Light -kaihdin on saanut ominaisuuksiensa ansiosta, joiden myötä kaihdin luo valon kanssa taianomaisen tunnelman ja toimii tunnelmallisena ja tyylikkäänä katseenvangitsijana.

Erikoiskaihtimet

Tarvitsetko erilaista ja räätälöityä ratkaisua? Suunnittelemme ja toteutamme vaativammatkin ratkaisut ammattitaidolla ja yli 30-vuoden kokemuksella.

Valikoimissamme myös erikoisemmat kaihtimet ja kaihdinratkaisut. Lue lisää tästä.

Ota yhteyttä tai laita yhteydenottopyyntö niin suunnitellaan juuri tarpeisiisi sopivat ratkaisut ja kokonaisuudet.

Kaihdinosat ja tarvikkeet

Meiltä löytyy myymälöistämme kattava valikoima varaosia sälekaihtimiin ja rullakaihtimiin.

Parhaiten löydät tarvitsemasi, kun otat rikkoontuneen osan mukaasi malliksi.