Ikkunamarkiisit

Tyyliä, aurinkosuojaa, sadesuojaa.

Ikkunamarkiisi tarjoaa ulkopuolista aurinkosuojaa sekä tarvittaessa myös näkösuojaa. Ikkunamarkiisi luo viimeistellyn ilmeen ja auttaa pitämään sisätilojen lämpötilat miellyttävämpinä. Ikkunamarkiiseihinsaa myös markiisia suojaavan ja ulkonäön viimeistelevän katoksen.

Laadukkaat rungot ja runsas kangasmallisto. Saatavissa käsikäyttöisinä, moottoroituna sekä automatiikalla. Markiiseilla on 5 vuoden täystakuu.

Markiisilla suojaat terassit ja ikkunat auringolta käytännöllisesti. Se suojaa sateelta ja tarjoaa viilennystä helteellä. Laajasta värimallistosta löydät varmasti mieleisesi sekä taloon sopivan kankaan.

Markiisien moottorointi on nykyään yleistä ja helpottaa markiisin käyttöä. Markiisien tuuli- ja aurinkoautomatiikan avulla nautit kesästä huolettomammin.

Markiisiratkaisuissa palvelemme sinua laadukkailla, kotimaisilla tuotteilla. Mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelumme palvelee sinua kolmenkymmenen vuoden ammattitaidolla. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle parhaiten sopivat ratkaisut.

Tutustu myös: Terassimarkiisit, Markiisikankaat