-
Sisuste-siivonen - -
- -
-
MYYMÄLÄT
 
KARKKILA
Takkointie 9
p. 09 225 7010
ma–pe 9–17.30
la 9–14
LOHJA
Suurlohjankatu 17
p. 019 331 073
ma–pe 9–17.30
la 10–15


PALVELUT
 
Suunnittelu-, mittaus- ja asennuspalvelu
Sisustussuunnittelua
Mattopesu palvelun välitys
Lahjakortit
Mattokutomo
Ota yhteyttä

Ajankohtaista Sisuste Siivosella

-

Tietosuojaseloste GDPR

Tutustu 25.5.2018 voimaan tulleeseen tietosuojaselosteeseemme .
-

Kevään ensimmäiset mattouutuudet saapuneet!

Kevät tekee jo tuloaan myymälöihimme! Ensimmäiset mattouutuudet saapuneet omalta kutomoltamme. Kierrätyspuuvillaisen maton uudet raikkaat mallit piristävät mieltä ja herättelevät sisustamaan tämän vuoden trendiväreillä.

Kudomme tilauksesta tarvitsemasi pituudet!

Tammikuun ajan kudomme erikoiskokona myös 60cm leveitä mattoja. Vielä ehdit tilata omasi!

Meiltä nyt myös upeat villamatot, joita olet voinut bongata sisustuslehdistäkin.

Tervetuloa tutustumaan asiantunteviin myymälöihimme!

-

Joulukuuset ja joulukuusilahjakortit meiltä!

Meiltä löydät nyt joulun alla kotimaiset kauniit kasvatetut joulukuuset. Kuuset ovat perinteisiä metsäkuusia, jotka ovat vuosittaisten leikkausten myötä kasvatettu nimenomaan joulukuusiksi. Metsäkuusten korkeus on alle 240cm. Myynti alkaa liikkeidemme edustalla pe 15.12.2017 Karkkilassa ja la 16.12. Lohjalla. Saat meiltä halutessasi kuusille myös kotiinkuljetuksen.

Erikoisempia joulupuita etsiville tarjolla on serbiankuusia. Serbiankuusen neulaset taittavat väriltään aavistuksen hopeaan ja ulkomuoto on perinteistä metsäkuusta tuhdimpi.

Voit ostaa kuusen myös lahjaksi kätevästi joulukuusilahjakortilla! Lahjakortin voit antaa näppärästi kirjekuoressa ja lahjansaaja saa sitä vastaan käydä valitsemassa kuusivalikoimastamme mieleisimmän.

Tervetuloa valitsemaan joulupuu!

-

35-vuotis synttärit

Sisuste Siivonen juhlii 35-vuotis synttäreitä Karkkilassa pe 21.7 ja Lohjalla la 22.7!

Juhlapäivän kunniaksi myymälässä olevat VM-Carpetin matot -35% sekä pellavaliinat ja kaitaliinat -35%. Mattokutomomme mattoihin nyt erikoisväritilaukset normaalivärien hinnoilla. Osallistu myymälöissämme arvontaan! Palkintona kutomomme matto, 140*200cm, jonka voit itse suunnitella.

Juhlan kunniaksi tarjoamme kakkukahvit Karkkilassa pe 21.7. ja Lohjalla la 22.7.!

Tervetuloa! :)

-

Suomi 100 vuotta juhlavuoden matto

Virallinen Suomi 100 -juhlavuoden tuote.

Kotimainen kierrätyspuuvillainen raitamatto, jonka sinivalkoinen väritys on suunniteltu juhlistamaan 100-vuotiasta Suomea! Mattojen materiaalina käyttämämme puuvilla on 100% kierrätettyä.

Matot on valmistettu Karkkilassa pientuotantona tarkalla ammattitaidolla. Materiaalivalinnoissa ja kudonnassa painotetaan tuotteen käytännöllisyyttä ja kestävyyttä. Kierrätetyt materiaalit kuormittavat vähemmän luontoa ja auttavat huolehtimaan ympäristöstämme. Kierrätyspuuvillaisten mattojen valmistaminen vaatii käsityötaitoa ja luo työtä lähiseudulle. Tuote vastaa hyvin siihen mielikuvaan, mitä hyviä ominaisuuksia ja odotuksia meillä on kotimaisista tuotteista.

Saatavilla useita kokoja ja myös runsaasti erilaisia värivaihtoja. Tule tutustumaan tarkemmin myymälöihimme!

-

Mattoja pienkutomostamme

Upeita uusia värejä!

Kudomme omassa kutomossamme mattoja. Eko-mallistomme on nyt täydentynyt uusilla upeilla värisävyillä. Materiaalina eko-mallistossamme on ympäristöystävällisempi kierrätyspuuvilla. Saatavissa runsasti värejä, joista voimme kutoa mattoja asiakkaan omien pituuksien mukaisesti. Mallistossa nyt myös raidalliset mallit sekä mahdollisuus suunnitella itse omat raitaväriyhdistelmät.

Kudomme jatkuvasti leveyksillä 80 cm, 140 cm ja 160 cm. Myös leveydet 120 cm sekä 190 cm ovat saatavissa tilauksesta.

Tervetuloa tutustumaan mallistoomme myymälöihimme!

-

Upeita villamattojaPerinteiset villamattopäivät ovat taas täällä! Talven uutuudet ovat saapuneet myymälöihin.


Tarjolla paljon malleja moderneista perinteisiin. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!


-

Markiisit

Markiisilla suojaat terassit ja ikkunat auringolta käytännöllisesti. Se suojaa sateelta ja tarjoaa viilennystä helteellä. Laajasta värimallistosta löydät varmasti mieleisesi sekä taloon sopivan kankaan. Markiisimme ovat kotimaisia ja niillä on 5 vuoden täystakuu.

Meiltä myös suunnittelu-, mittaus- ja asennuspalvelu

Tervetuloa tutustumaan!

-

Sisusta kaihtimilla

Nyt sisustetaan kaihtimilla!

Kotimaiset, laadukkaat ja käytännölliset kaihtimet. Meiltä rullaverhot, sälekaihtimet, pystylamellikaihtimet ja parvekekaihtimet. Runsas mallisto, upeita värejä ja kuoseja!

Suunnitellaan yhdessä toimivat ja näyttävät kaihdinratkaisut juuri sinulle sopiviksi. Meiltä myös mittaus- ja asennuspalvelu.

-

Kutomomme mattojaOman kutomon tuotantoa. Helppohoitoiset, vesipestävät ja kestävät matot, jotka on kudottu Karkkilassa.

EKOKOTI- matto on valmistettu kierrätyspuuvillasta. Se on suomalaista käsityötä. Runsas värivalikoima ja voit halutessasi suunnitella itse omat väriyhdistelmät!

Omasta kutomosta myös: Koti-matot, Pirtti-malli, Kota-raidallinen, Riihi-ruudukas, Aitta-shakkiruutu sekä yksittäiset Uniikki-mallit.

Saatavissa leveyksinä 80 cm, 140 cm ja 160 cm. Pituuksiin voit vaikuttaa!

Tervetuloa tutustumaan!

-

Toimivaa tyyliä tilanjakoonKauttamme saat kotimaiset laadukkaat ovi- ja säilytysratkaisut räätälöitynä omilla mitoillasi. Eikä tarvitse itse huolehtia kiinnittämisestä ja mittauksesta - meiltä saat suunnittelu-, mitoitus- ja asennuspalvelunkin!
Helppoa, laadukasta ja tyylikästä!

Tilanjako-ovet, liukuovet sekä taiteovet ja paljeovet että kaappien sisäiset säilytysratkaisut valmistetaan aina tarpeesi mukaisesti. Valinnanvaraa on runsaasti -
voit itse päättää hyllyjen, takojen ja korien paikat, valita silmää mielyttävimmät pintamateriaalit, värit ja yksityiskohdat.

Kestävää, toimivaa ja käytännöllistä!

-

PaikkakuntaliinatLohjaliina ja Karkkilaliina ovat laadukasta puolipellavaa ja kudottu kotimaassa.

Liinat sopivat niin kattausliinaksi, pyyhkeeksi kuin laudeliinaksi ja pefletiksi. Koot 46x60 cm ja 46x160 cm.

Kotia kaunistamaan, mökille perinteikästä ja ihanaksi tuliaiseksi!

-

Paras kaihdin parvekkeelleQueen-kaihdin suojaa tehokkaasti auringon paahteelta. Queenit ovat laadukkaita ja käyvät parvekelaseihin, kattoikkunoihin, ikkunoihin sekä ovi-ikkunoihin.

Queen-kaihtimet kestävät UV-säteilyn, pakkasen, kosteuden ja eivätkä heilu tuulessa sivuvaijerien ansiosta. Parvekkeella Queen-kaihtimet kiinnitetään parvekelaseihin ja ne liikkuvat helposti lasien mukana.

Saatavissa sekä läpikuultavia että peittäviä malleja.

Kysy tarjoustamme ja nauti auringosta!

-

Liukuovia, kaapistoja ja tilanjako-oviaMeiltä laadukkaat Kabinetti liukuovet, kaapistot säilytysratkaisuineen ja tilanjako-ovet.

Kabinetti-tuotteet tehdään mittojesi mukaisesti. Sommittele oman näköisesi ovet, tehdään yhdessä sopivat kokonaisuudet. Tervetuloa tutustumaan runsaaseen mallistoon myymälöissämme!

Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle.


-

Markiisit hyödyksi ja kauneudeksiTervetuloa liikkeisiimme tutustumaan väreihin ja malleihin. Opastamme sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivan markiisin.

Markiisien tuuli- ja aurinkoautomatiikan avulla nautit kesästä huolettomammin.

Meiltä löydät laadukkaat Apollo-markiisit, joilla on 5 vuoden täystakuu.

Mitoitus- ja asennuspalvelumme on käytettävissäsi ja tulemme mielellämme paikan päälle arviokäynnille!-

Sisusta kotiasi kauden väreillä


Hehkuvat värit tai sointuvat pastillit, luodaan yhdessä mieleisesi kokonaisuus! Suunnittelemme sinulle niin verhot ja kaihtimet kuin matot ja tekstiilitkin. Kauden värit loistavat niin kynttilöissä kuin sisustustyynyissä, joilla loihdit helposti uutta ilmettä kotiisi.

Voit tilata kotiisi myös sisustusalan ammattilaisen esimerkiksi 2 tunnin konsultaatioon. Kokonaisvaltainen sisustussuunnittelupalvelumme auttaa sinua suunnittelemalla kanssasi vaikka koko kotisi uuteen uskoon!

-
14.10.2013

Tervetuloa uudistetuille sivuillemme


-
-
78403  | Copyright © 2018 Sisuste Siivonen