Sisuste Siivonen yrityksenä

Ammattitaidolla palvellen

Sisuste Siivonen on pieni perheyritys, joka toivottaa sinut tervetulleeksi yli 40 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Yritys on aloittanut toimintansa Karkkilassa mattokauppana. Toiminta laajeni nopeasti kaihtimiin ja markiiseihin sekä vähitellen mukaan tulivat mattojen lisäksi monenlaiset sisustustekstiilit sekä sisustustuotteet. Lohjalle toiminta laajeni jo reilu 30 vuotta sitten, ja siitä asti olemme palvelleet asiakkaitamme yhä laajenevalla tuotevalikoimalla. Palvelualueemme kattaa myös Vihdin ja Nummelan sekä runsaasti muita lähiseutujen kyliä ja kuntia. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä 6 henkilöä.

Suunnitellaan yhdessä

Toimintamme perusajatuksina ovat palvelu ja laatu. Meiltä saat asiantuntevan suunnittelu-, mittaus- ja asennuspalvelun, joka auttaa sinua valitsemaan sopivimmat ratkaisut ja kokonaisuudet niin kaihtimissa ja markiiseissa kuin myös liukuovissa tai vaikkapa verhojärjestelmäkokonaisuuksissa. Omien mittojen mukaan, tottakai. Sisustussuunnittelupalvelumme auttaa sinua antamaan kotiisi uutta ilmettä. Olipa tarpeesi sitten pieni tai suuri, kauttamme onnistuu sekä ideoita tarjoava konsultointikäynti kuin myös kattava ja yksityiskohtainen sisustussuunnitelmakin.

Omaa tuotantoa

Oma pieni mattokutomomme sijaitsee Karkkilassa. Kudomme perinteisiä lankamattoja, jotka ovat miellyttäviä materiaaliltaan, kevyitä ja helppohoitoisia. Kutomo on toiminut lähes yrityksen perustamisesta lähtien ja mattoja on myynnissä liikkeissämme. Liikkeidemme valikoimiin kuuluu myös kannatinrautoja, jotka ovat lähes kokonaan omaa tuotantoamme. Eripituisilla kannatinraudoilla ripustat tyylikkäästi niin seinävaatteet kuin ryijytkin.

Meiltä löydät myös paikkakuntaliinat Karkkila-liinan ja Lohja-liinan. Liinat ovat puolipellavaa ja kudottu kotimaassa. Liinojen aiheet liittyvät paikkakuntaan ja ne ovat omaa designiamme. Lohja-liinaa koristaa Liessaaren silta ja teksti Lohja. Karkkila-liinassa soljuu Karjaanjoki Karkkila-tekstin ohessa. Liinat käyvät niin kattaukseen, keittiöpyyhkeiksi kuin laudeliinoiksikin. Saatavilla käsipyyhe/peflettikoko sekä kattausliina/laudeliina pituus. Paikkakuntaliinat löydät kummastakin myymälästämme!

Liikkeemme auttavat

Meille tärkeää on auttaa sinua löytämään sinulle sopivin vaihtoehto. Liikkeidemme myyjät ovat ammattitaitoisia ja osaavat kertoa erilaisista vaihtoehdoista, etsitpä sitten kaihtimia, mattoja, lahjaideoita taikka piristystä kotiisi. Meidän kauttamme saat mm. useiden suomalaisten valmistajien tuotteita kaihtimista taiteoviin sekä pellavatekstiileistä vahakankaisiin ja kynttilöihin. Tuotevalikoimamme on suuri ja liikkeistämme löytyy runsaasti valinnanvaraa. Myyjämme osaavat auttaa valitsemaan sopivimmat vaihtoehdot liikkeestämme tai tilausvalikoimistamme. Meidän kauttamme saat kokonaisvaltaiset sisustusratkaisut räätälöitynä omiin tarpeisiisi.

Tervetuloa tutustumaan palveleviin liikkeisiimme!

Yhteistyössä:

Esimerkkejä edustamistamme valmistajista ja tuotemerkeistä: