Sisuste Siivonen Oy

Avoimet työpaikat

 Kiinnostaako sinua työ perheyrityksessä monipuolisten työtehtävien ja laadukkaiden tuotteiden parissa? Katso alta tarkemmat tiedot tällä hetkellä avoimena olevista työpaikoistamme.

Ilmoitamme yrityksessämme olevista avoimista työtehtävistä tällä sivulla. Mikäli meillä ei ole julkaistuna avoimia työtehtäviä, niin voit aina laittaa meille avoimen hakemuksen.

Haetaan: Myyntihenkilöä

Etsimme myyntihenkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen 15.5.-14.9.2024 väliselle ajalle.

Tarjoamme monipuolisen työn perheyrityksessä laadukkaiden kaihtimien, verhojen, markiisien, mattojen ja sisustustuotteiden parissa.

Etsimme henkilöä, joka on palvelualtis ja innostunut löytämään asiakkaiden tarpeisiin sopivat mittatilausratkaisut monipuolisesta ja korkealaatuisesta valikoimastamme. Työtehtäviä on monipuolisesti asiakaspalvelusta myymälätyöskentelyyn, ja mattojen viimeistelystä somistukseen.

Odotamme sinulta hyvien  asiakaspalvelutaitojen lisäksi kiinnostusta laadukkaisiin, käytännöllisiin ja pitkäikäisiin ratkaisuihin asiakkaan tarpeisiin vastaten (mm. kategorioissa aurinkosuojatuotteet, verhoratkaisut ja matot). Tuotteiden muunneltavuuden ansiosta hallittavia yksityiskohtia on työssä runsaasti. Yrittäjämäinen asenne luetaan isoksi eduksi.

Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa, toimisto-ohjelmien hallintaa ja kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Työ on pääasiassa yksintyöskentelyä, joten odotamme sinulta löytyvän valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja mahdollisuutta työskennellä sekä Lohjan että Karkkilan toimipisteissämme.

Työ on osa-aikainen n. 25-30 tuntia/vko (sopimuksen mukaan). Palkkaus kaupan alan TES. Työtehtävä on määräaikainen kausisijaisuus ajalle 15.5.24-14.9.2024.

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse 22.3.2024 mennessä osoitteeseen jenni.lindroth(a)sisuste-siivonen.fi
Lisätietoja: Jenni Lindroth:lta torstaisin klo 13-15 välillä p. 0443257010.