Sisuste Siivonen Oy

Avoimet työpaikat

Kiinnostaako sinua työ perheyrityksessä monipuolisten työtehtävien ja laadukkaiden tuotteiden parissa? Katso alta tarkemmat tiedot tällä hetkellä avoimena olevista työpaikoistamme.

Ilmoitamme yrityksessämme olevista avoimista työtehtävistä tällä sivulla. Mikäli meillä ei ole julkaistuna avoimia työtehtäviä, niin voit aina laittaa meille avoimen hakemuksen.

Etsimme: Myyntihenkilöä

Etsimme myyntihenkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen 1.6.-31.8.2024 väliselle ajalle.

Tarjoamme monipuolisen työn perheyrityksessä laadukkaiden kaihtimien, verhojen, markiisien, mattojen ja sisustustuotteiden parissa.

Etsimme henkilöä, joka on palvelualtis ja innostunut löytämään asiakkaiden tarpeisiin sopivat mittatilausratkaisut monipuolisesta ja korkealaatuisesta valikoimastamme. Työtehtäviä on monipuolisesti asiakaspalvelusta myymälätyöskentelyyn, ja mattojen viimeistelystä somistukseen.

Odotamme sinulta hyvien  asiakaspalvelutaitojen lisäksi kiinnostusta laadukkaisiin, käytännöllisiin ja pitkäikäisiin ratkaisuihin aurinkosuojauksessa, verhoissa, matoissa ja sisustustuotteissa. Tuotteiden muunneltavuuden ansiosta hallittavia yksityiskohtia on työssä runsaasti. Yrittäjämäinen asenne luetaan isoksi eduksi.

Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa, toimisto-ohjelmien hallintaa, täysi-ikäisyyttä ja kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Työ on pääasiassa yksintyöskentelyä, joten odotamme sinulta löytyvän valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja mahdollisuutta työskennellä sekä Lohjan että Karkkilan toimipisteissämme.

Työ on osa-aikainen ja työtunteja on keskimäärin 25-30 tuntia/vko. Palkkaus kaupan alan TES:n mukaan. Työtehtävä on määräaikainen kausisijaisuus ajalle 1.6.24-31.8.2024.

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse 14.4.2024 mennessä osoitteeseen jenni.lindroth(a)sisuste-siivonen.fi
Lisätietoja: Kyselyihin vastaa Jenni Lindroth torstaisin klo 13-15 välillä p. 0443257010.