Parveke- ja terassikaihtimet

Laadukkaat, kestävät ja toiminnalliset parvekekaihtimet ovat oivallinen apu auringon paahteeseen. Niissä on erittäin hyvät auringonsuojausominaisuudet. Ne heijastavat auringon valoa sekä lämpöä tehokkaasti, jolloin parvekkeiden ja terassien lämpötila pysyy helteelläkin mielyttävämpänä. Energiaa säästyy, kun asunnon jäähdytystarve pienenee.

Saatavissa kahdenlaisia ratkaisuja parvekkeelle ja terassille. Parveke- tai terassilaseihin kiinnitettäviä kangasvekkikaihtimia sekä screenrullakaihtimia, joilla saadaan aurinkosuojattua suurempia pintoja. Kummatkin ratkaisut soveltuvat ulko-olosuhteisiin ja ovat toiminnallisuudeltaan erittäin päteviä. Parvekelasit saa kummassakin ratkaisussa avattua tarvittaessa helposti.

Kangasvekkikaihdin

Laadukkaat, kestävät ja toiminnalliset kangasvekkikaihtimet ovat omiaan liikuteltavissa lasielementeissä, ovissa ja avattavissa parvekelaseissa sekä toimivat mainiosti myös kattoikkunoissa.

Kotimainen kangasvekkikaihdin suojaa tehokkaasti auringon paahteelta. Toimivat Queen-kaihtimet ovat laadukkaita ja käyvät parvekelaseihin, kattoikkunoihin, ikkunoihin sekä ovi-ikkunoihin. Ne on kehitetty kestämään paahtavaa hellettä, mutta myös paukkuvaa pakkasta.

Kangasvekkikaihtimet kestävät UV-säteilyn, pakkasen, kosteuden ja eivätkä heilu tuulessa sivuvaijerien ansiosta. Parvekkeella kangasvekkikaihtimet kiinnitetään parvekelaseihin ja ne liikkuvat helposti lasien mukana. Voit myös irrottaa ja pestä ne vedellä tarpeen vaatiessa.

Saatavissa sekä läpikuultavia että peittäviä malleja. Kaikkissa malleissa erittäin hyvät aurongonsuojaominaisuudet.

Kangasvekkikaihdinta voi säätää yläreunasta ja alareunasta erikseen. Voit halutessasi jättää kaihtimen esimerkiksi auki yhtä aikaa selkä alareunasta että yläreunasta.

Kysy tarjoustamme ja nauti auringosta!

Screenrullakaihdin

Screenrullakaihdin toimii erinomaisena auronkosuojana parvekkeella tai terassilla.

Kotimainen screenrullakaihdin on suunniteltu kestämään auringon porotusta ja sään vaihteluita. Runsas värimallisto ja valittavissa eri ominaisuuksisia screenkankaita.

Kaikkissa malleissa erittäin hyvät auringonsuojaominaisuudet.

Etuna screenverhoissa on, että jo kahdella kaihtimella saadaan suojattua suuriakin pintoja tehokkaasti. Screenrullakaihtimet on mahdollista myös moottoroida.

 

Kysy tarjoustamme ja nauti auringosta!